Wpis z mikrobloga

Najlepszy ketchup

• Heinz łagodny 19.5% (57)
  • Dagoma Kaszebsci łagodny 3.1% (9)
  • Tortex łagdony 17.4% (51)
  • Roleski Premium Łagodny 26.3% (77)
  • Włocławek łagodny 9.9% (29)
  • Pudliszki łagodny 10.9% (32)
  • Kotlin łagodny 13.0% (38)

Oddanych głosów: 293

• 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@P3tro: mam sentyment do tortex, jednocześnie zdając sobie sprawę ze to ścierwo, lecz nie wyobrażam sobie kiełbasy z ogniska bez niego.

Pudliszki kocham i nienawidzę teoretycznie najlepszy, ale jak ktoś często jak ja używa koncentratu pomidorowego to wie o co chodzi.

Wrocławek do zapiekanek i ew o zgrozo do
  • Odpowiedz
@P3tro: Hellmans i Heinz łagodne na pierwszym miejscu.

Tortex pomarańczowo-wodnisty taki w sam raz na fryty na tekturce albo zapiexa. Zapiekanka z jakimś normalnym keczupem nie ma racji bytu.
  • Odpowiedz
@teraz_z_kontem: @HeinzGuderian JA P------E JAK MNIE W-------Ą TAKIE CIOTY, NO K---A. O JAKI JA JESTEM WIELCE HARDKOROWY SMAKOSZ NAJPIKANTNIEJSZE NA SWIECIE OO JAKA DOBRA OSTRA, PODKREŚLAM OSTRA MUSZTARDA. ALBO "OO KUPIE SOBIE CZIPSY, ALE NIE JAKIEŚ SMACZNE, MUSZA BYĆ PIKANTNE, JESTEM LEPSZY BO JEM PIKANTNE A WY CO NADAL PAPRYCZKA CZY CEBULKA? JA W--------M WASABI, SMAKUJE JAK OCET Z PIEPRZEM ALE W--------M, NIEBO W GĘBIE, GDYBY BYŁO CIUT OSTRZEJSZE
  • Odpowiedz
@P3tro: Delevey "mniej cukru". Nie ma dowalone 1/3 cukru i ma wygodny słoik, a nie pierdzisz i machasz butelką, żeby coś wycisnąć.
  • Odpowiedz
@P3tro: Skusiłem się ze dwa razy na ten słynny Heinz i ja nie wiem, ale to jest totalnie bez smaku. Za to ostatnio w biedrze kupiłem Heinz z aromatem bekonu i ten jest zajebisty, choć też rozwodniony w stosunku do innych xD
  • Odpowiedz