Aktywne Wpisy
rafal-romanowski +956
Wykopki, potrzebuję Waszej pomocy.
Właśnie padłem ofiarą bardzo nieuczciwej praktyki związanej ze sprzedażą mojego mieszkania.
Sprzedaję swoje pierwsze mieszkanie. Kupiłem je jeszcze jako kawaler prosto od dewelopera i mieszkam w nim już 6 lat. Dzisiaj mieszkamy tu z żoną i naszą 2-letnią córką, ale zrobiło się po prostu za małe, dlatego podpisaliśmy już umowę przedwstępną na zakup domu.
26 lipca wystawiłem mieszkanie na OLX. Chciałem sprzedać je samodzielnie. Uznałem, że skoro potrafię sam załatwić
Właśnie padłem ofiarą bardzo nieuczciwej praktyki związanej ze sprzedażą mojego mieszkania.
Sprzedaję swoje pierwsze mieszkanie. Kupiłem je jeszcze jako kawaler prosto od dewelopera i mieszkam w nim już 6 lat. Dzisiaj mieszkamy tu z żoną i naszą 2-letnią córką, ale zrobiło się po prostu za małe, dlatego podpisaliśmy już umowę przedwstępną na zakup domu.
26 lipca wystawiłem mieszkanie na OLX. Chciałem sprzedać je samodzielnie. Uznałem, że skoro potrafię sam załatwić
źródło: Ja wczoraj w nocy, jak się o tym dowiedziałem że ktoś sprzedaje moje mieszkanie
Pobierz
greedy_critic +502
Ministra do spraw Mizoandrii - wiek emerytalny nie może być wyrównany bo jakaś żona gdzieś tam mieszkanie wysprzątała. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Feminizm tylko gdy sprowadza się do benefitów.
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #pieklokobiet
Feminizm tylko gdy sprowadza się do benefitów.
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #pieklokobiet
źródło: image_picker_CCC3B602-F13F-4132-94DB-9235BDFC9297-19854-0000059DAE835B38
Pobierz

źródło: comment_U3spZkkhFhDvsxF4k5qNXU0vv3bx6gqa.jpg
Pobierz