Wpis z mikrobloga

• 462
@greedy_critic

Gdyby pionierki ruchu kobiet usłyszały o co walczy dzisiejszy feminizm, to zapomniałyby o wiktoriańskich manierach i wypaliłyby współczesnym feministkom lepę i napluły w twarz.
  • Odpowiedz
  • 25
@phantom-love

@Famine: raczej by podały rękę i powiedziały że sa dumne z d-------e tym durnych chłopom

Bredzisz. Walka sufrażystek nie była wymierzona w mężczyzn tylko chciały dołączyć do życia publicznego i operowały w tradycyjnych ramach społeczeństwa czyli domagały się dostępu do edukacji i praw wyborczych, a nie zemsty. Twój komentarz tylko idealnie udowadnia, jak bardzo dzisiejszy feminizm odleciał od swoich korzeni i o co mu dzisiaj tak naprawdę chodzi.
  • Odpowiedz
Gdyby pionierki ruchu kobiet usłyszały o co walczy dzisiejszy feminizm, to zapomniałyby o wiktoriańskich manierach i wypaliłyby współczesnym feministkom lepę i napluły w twarz.

@Famine: Ta, zesrałyby się XD Prędzej padłyby na kolana i nie dowierzałyby, że aż tyle udało się wywalczyć. Myślisz, że tamte feministki nie chciałyby takiego traktowania? Oczywiście, że by chciały, po prostu takie postulaty i tak były poza skalą ich wyobrażenia, więc nawet o tym nie
  • Odpowiedz
  • 1
@mandanda

>Gdyby pionierki ruchu kobiet usłyszały o co walczy dzisiejszy feminizm, to zapomniałyby o wiktoriańskich manierach i wypaliłyby współczesnym feministkom lepę i napluły w twarz.

@Famine: Ta, zesrałyby się XD Prędzej padłyby na kolana i nie dowierzałyby, że aż tyle udało się wywalczyć. Myślisz, że tamte feministki nie chciałyby takiego traktowania? Oczywiście, że by chciały, po prostu takie postulaty i tak były poza skalą ich wyobrażenia, więc nawet o
  • Odpowiedz
@ni0bi: od 4 lat by mozna ich zastoapic ai, nawet gpt 3.5 lepiej by rzadzil od nich. Te modele co sa teraz to juz nie ma o czym mowic ze by lepiej polityke prowadzily. Oni sa naprawde wszyscy do w-------a. Ale z ai taki problem ze ciezko o lobbing takze to nie nastapi
  • Odpowiedz
@greedy_critic: Powiedziałem żonie ze Kasieńka kotula zwolniła mnie z obowiązków domowych bo kobiety sprzątają w zamian za szybsza emeryturę Odpowiedziała mi że koło d--y jej lata lewaków p---------e i żebym łapał się za mopa
  • Odpowiedz