Aktywne Wpisy
Drevnykocur +832
GrammarNazi +83
Mam żonę, syna, bardzo ich kocham. Mam też jakichś dwóch kumpli z którymi się spotykam raz na pół roku.
Ale czuję się strasznie samotny. Chciałbym tak wyjść sobie z kimś, posiedzieć, pogadać, pożalić się na robotę, posmiac się.
A nie mam z kim, nie mam żadnej paczki znajomych z którymi bym się mógł czasem spotkać. Do tego pracuję zdalnie I nawet w robocie nie mam z kim pogadać. I tylko Mirko daje
Ale czuję się strasznie samotny. Chciałbym tak wyjść sobie z kimś, posiedzieć, pogadać, pożalić się na robotę, posmiac się.
A nie mam z kim, nie mam żadnej paczki znajomych z którymi bym się mógł czasem spotkać. Do tego pracuję zdalnie I nawet w robocie nie mam z kim pogadać. I tylko Mirko daje
Mam włosy gdzieś za oczy już, w miarę równej długości. Nie chcę ich ścinać (zapuściłem m. in. ze względu na krzaczaste lekko brwi) i nie chciałbym wiązać kuca - chyba, że takiego jak #vincentvega z #pulpfiction - bo na ogół kuc = wieśniactwo. Co mogę z nimi jeszcze zrobić? Spiąć jakoś inaczej? Opaska? Mam nierówną linię czoła, więc opaska/chusta by chyba kiepsko się sprawdzała.
Druga rzecz, to jak powinno się dbać, żeby wyglądały lepiej, były proste, ładnie się układały itd? Jakieś odżywki itd. są zdrowe dla włosów? Używam tylko jakiegoś szamponu Timotei, jak całe życie.
Jest szansa, żeby facet na tyle zadbał o włosy, żeby wyglądał dobrze, nie pedalsko i nie wieśniacko we włosach średniej długości? (kolor = ciemny blond)
EDIT: OK, wołam #rozowepazki, pomóżcie!
#fucklogic
klik
klik
A brwi-serio, idź do porządnej kosmetyczki, a zobaczysz, że to żaden problem i za małe pieniądze.
Z tą grzywką jest ten problem, że wygląda na to, że albo zarost, albo chłopięcy wygląd. Najchętniej bym zrezygnował z jednego i drugiego.
Nad brwiami musiałbym się poważnie zastanowić :P Na takim poziomie "dbania o siebie" jeszcze nie byłem, żeby do kosmetyczki iść.
Jeśli nie posiadasz szczotki to polecam suszenie (najwyższymi mocami ( ͡º ͜ʖ͡º) ) od tyłu głowy, czesząc grzebieniem do przodu, na lekko podsuszone nałożyć piankę, i suszyć przeczesując włosami. Na sam koniec rozczesać jakąkolwiek szczotką i już. ;P
Ona zrobi raz, a Ty będziesz mógł sam w domu poprawiać :P
Dzięki za radę z włosami.