✨️ Jak przeprowadzić anonimowe badania na choroby weneryczne w Polsce?Ⓘ kolega pyta jak w pełni anonimowo w Polsce można zrobić badania na choroby weneryczne z odbiorem online bez podawania jakichkolwiek danych czyli idę do punktu, płacę gotówką, pobierają krew, dostaje kod, sprawdzam online. Da się tak czy nie ma czegoś takiego jak w pełni anonimowo bo wyniki muszą być odbierane osobiście itd? Z tego co widzę na różnych stronach trzeba podać kod + numer pesel czyli to już nie jest w pełni anonimowe ze względu na to, że trzeba podać swój numer pesel.
artystyczny-uczestnik-68: W każdym większym mieście jest punkt PKD, w którym możesz zrobić bezpłatny i anonimowy test na HIV, kiłę i hcv https://aids.gov.pl/pkd/ Nie są to wszystkie choroby weneryczne, ale zawsze coś. Nie korzystałem, więc nie wiem jak z anonimowością, ale pewnie nie trzeba podawać swoich danych.
kolega pyta jak w pełni anonimowo w Polsce można zrobić badania na choroby weneryczne z odbiorem online bez podawania jakichkolwiek danych czyli idę do punktu, płacę gotówką, pobierają krew, dostaje kod, sprawdzam online. Da się tak czy nie ma czegoś takiego jak w pełni anonimowo bo wyniki muszą być odbierane osobiście itd? Z tego co widzę na różnych stronach trzeba podać kod + numer pesel czyli to już nie jest w pełni anonimowe ze względu na to, że trzeba podać swój numer pesel.
#badania #zdrowie #badaniekrwi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Nie są to wszystkie choroby weneryczne, ale zawsze coś. Nie korzystałem, więc nie wiem jak z anonimowością, ale pewnie nie trzeba podawać swoich danych.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
ale oski..
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta