Aktywne Wpisy

Siemanko nocna. Kto też chory? Mózg mi zaraz wypłynieeeee

Melkovva_ +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: temp_file3663270632066564497
Pobierzźródło: 1000025075
PobierzTo jest tylko przykład, kiedys tez ogladalem zlomnika, a potem sie okazało że to zaden fajny troll smieszek, tylko jak @WaltherW napisał - zakompleksiony buc. Jak mu ludzie wytykali merytoryczne błędy w filmach to kasował komentarze, a autorów blokowal. Trzeba miec dystans do siebie
@Szczur_w_Koronie: sęk w tym, że on reaguje jak p---b nawet jak mu ktoś grzecznie wytknie pomyłkę w jakimś materiale o samochodach, gdzie na przykład pomylił pojemność silnika czy coś...
@A330: tydzień temu dostałem bana na jego FB bo napisałem, że wymyślił sobie problem tylko po to, żeby ponarzekać 😂
@Stulejman_Wspanialy: jedna rzecz, może z tym związana, a może nie. Mam wśród znajomych 2 fanatyków francuskiej motoryzacji i obydwaj zachowują się podobnie, a jakakolwiek krytyka francuskich samochodów wywołuje wojnę. Może tu coś jest na rzeczy?
Idę, idę jakaś guwnomuzyka leci na słuchawkach. Patrzę, w oddali ktoś siedzi na ławce i strasznie mi kogoś przypomina. Idę dalej, patrzę, a to nie kto inny jak Tymon Grabowski aka Złomnik.
Podbijam do niego i mówię, siema stary, ty zrobiłbyś coś dla mnie? Złomnik się pyta czego chcę, zdjęcie, autograf, pieniądze? Ja odpowiadam, nie, nie
Komentarz usunięty przez autora