Wpis z mikrobloga

• 338
@Jamniki2: to zlomnik sam wrzuca, zeby pokazac jaki to jest zajebisty. A tak naprawdę to jest megaloman z metrowym kijem w dupie ktory nie potrafi uniesc zadnej krytyki
  • Odpowiedz
@A330: To nie jest krytyka tylko chamstwo. Krytyka wygląda tak: Uważam że twój ubiór jest niestosowny dla 40 latka, wiele byś zyskał ubierając koszule Hermana Galvaniego i spodnie Figaro z Pańczy. Magda ze Szczecina. Pozdrawiam całuski! :*
  • Odpowiedz
  • 18
@test___: krytyką nie, raczej takim smieszkiem. Ja bym to olał, ewentualnie pociągnął dalej żart, ale na pewno nie odpisywałbym tak chamsko widzowi.
To jest tylko przykład, kiedys tez ogladalem zlomnika, a potem sie okazało że to zaden fajny troll smieszek, tylko jak @WaltherW napisał - zakompleksiony buc. Jak mu ludzie wytykali merytoryczne błędy w filmach to kasował komentarze, a autorów blokowal. Trzeba miec dystans do siebie
  • Odpowiedz
To nie jest krytyka tylko chamstwo. Krytyka wygląda tak: Uważam że twój ubiór jest niestosowny dla 40 latka, wiele byś zyskał ubierając koszule Hermana Galvaniego i spodnie Figaro z Pańczy. Magda ze Szczecina. Pozdrawiam całuski! :*

@Szczur_w_Koronie: sęk w tym, że on reaguje jak p---b nawet jak mu ktoś grzecznie wytknie pomyłkę w jakimś materiale o samochodach, gdzie na przykład pomylił pojemność silnika czy coś...
  • Odpowiedz
A tak naprawdę to jest megaloman z metrowym kijem w dupie ktory nie potrafi uniesc zadnej krytyki

@A330: tydzień temu dostałem bana na jego FB bo napisałem, że wymyślił sobie problem tylko po to, żeby ponarzekać 😂
  • Odpowiedz
do tego jest kompletnym bucem w życiu prywatnym, jego zachowania wobec przypadkowych ludzi którzy bez żadnych złych zamiarów czasem zagadują do niego o auta jest przykładem wręcz aspergerowego chamstwa.

@Stulejman_Wspanialy: jedna rzecz, może z tym związana, a może nie. Mam wśród znajomych 2 fanatyków francuskiej motoryzacji i obydwaj zachowują się podobnie, a jakakolwiek krytyka francuskich samochodów wywołuje wojnę. Może tu coś jest na rzeczy?
  • Odpowiedz
Idę do kolegi stuleja. Jak zawsze parkiem, bo szybciej i w ogóle park jesienią to pieniądz.

Idę, idę jakaś guwnomuzyka leci na słuchawkach. Patrzę, w oddali ktoś siedzi na ławce i strasznie mi kogoś przypomina. Idę dalej, patrzę, a to nie kto inny jak Tymon Grabowski aka Złomnik.

Podbijam do niego i mówię, siema stary, ty zrobiłbyś coś dla mnie? Złomnik się pyta czego chcę, zdjęcie, autograf, pieniądze? Ja odpowiadam, nie, nie
  • Odpowiedz
@Chemical_Brother: mnie kiedyś jeden ciul mało nie pobił, bo śmiałem powiedzieć że 607 3.0 nie ma żadnych szans z arteonem 2.0 300KM xD Jako argument podawał że w Arteonie jest automat (DSG), a on ma manuala, więc szybciej biegi zmienia XD
  • Odpowiedz
@Szczur_w_Koronie: no to jak nie znasz to co się wcinasz? Siedzę długo w nurcie "auto moto" i złomnik to po prostu toksyk nie umiejący przyjąć nawet konstruktywnej krytyki. Zresztą, jeszcze raz - ten obrazek który wrzucił OP to świetny przykład, gość raczej kręcił bekę ze złomnika (i to delikatnie), a ten mógł po prostu OLAĆ I NIE ODPOWIADAĆ, ale nie. Wrażliwe ego musiało zareagować i pojechał po swoim widzu, na
  • Odpowiedz