Wpis z mikrobloga

✨️ Trudności w związku: Jak poradzić sobie z manipulacją?
Chyba w------m się w chory związek. Rok temu poznałem dziewczynę, młodsza o parę lat. Początek piękny, ideał, życie w końcu rysowało się w tych idealnych kolorach. Jednak w końcu wszystko walnęło. Nie mogę bez niej nawet podrapać się po tyłku. Wszystko co robię musi być w zgodzie z nią. Każdego dnia jestem uzależniony od jej harmonogramu, jej planu i wymagań. I wiecie co? Po roku zaczęły się problemy. Nagle mam chorobę lokomocyjną, ale dlaczego? Bo codziennie razem jedziemy do pracy i z niej wracamy. Do tego często boję się po prostu wyjść z domu.

Każdy aspekt mojego życia musi być dostosowany do niej. I w końcu zaczęło mnie to tak dotykać. Od małego lubię się bawić w programowanie, to moja praca ale też hobby. Od kiedy jestem z nią to zwyczajnie nie mogę. Bo każde dotknięcie komputera w domu to zabawa a nie praca.

Nie mam już siły, nie mam motywacji, boję się z nią porozmawiać. chciałbym to skończyć ale się boje. Zwyczajnie po ludzku się boje. Boje się tych manipulacji i agresji. Dałbym wszystko za chociaż gram pomocy

#logikarozowychpaskow #zwiakzi #zalesie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 1
mistrzowski-filozof-54:

ideał, życie w końcu rysowało się w tych idealnych kolorach.

@mirko_anonim: już widać że problem jest w tobie i był wcześniej. Poznales ja i ona była panaceum i to już samo w tobie
  • Odpowiedz