Aktywne Wpisy
Duza-fajka +146
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Witam mirasów czołgistów !
Niniejszym postem chcemy sprawdzić zainteresowanie zorganizowaniem mirko turnieju w World of Tanks pod hasłem ' jak go przebić, nie wiem '
zasady wstępnie ustalił @w_szafa , a brzmią one tak :
Draft zasad:
1. 8 tiery, system pucharowy, gramy drużyna vs drużyna. Zwycięska drużyna przechodzi dalej, pokonana drużyna odpada. Wygrana drużyna dzieli się na pół i gra przeciwko sobie.
2. Chętni zgłaszają się na mirko.
3. Mapa zostaje wylosowana wcześniej. Mirki zostają wylosowane do poszczególnych drużyn algorytmem koszykowym. Przydział do koszyków na podstawie WN8 z ostatniego tysiąca bitew wg. noobmetera
4. Mirki wysyłają mi na priv informację jakim czołgiem jadą, sam swój ogłaszam wcześnej bo tez będę grał :P
5. Zbieramy się 17.45 określonego dnia, o 18.00 odpalam treningówkę na wylosowanej wcześniej mapie.
6. Powtarzamy procedurę. Gdy zostanie ósemka najlepszych, losowanie dalej przebiega bez koszyków. Powtarzamy procedurę aż nie zostanie nam dwóch graczy. Finał 1 vs 1 na himmelsdorfie ;)
Wszystkie losowania będą sfilmowane i wrzucone na YT żeby komisja kontroli gier losowych i zakładów się nie czepiała.
Zachęcamy do dyskusji, zgłaszania gotowości do wzięcia udziału w turnieju pod tym postem !
Wołam prawilnych czołgerów :
@von_Bekon : @w_szafa : @Eau-Rouge : @vakarena : @Dipit @Abrakadabror : @Potfur : @jack-lumberjack : @blyskotliwy : @Sentryt @Spartacus999 : @elniks : @queerlord : @NieMaZeBoli @Rittel : @Emes91 : @Dipit : @morq : @t3m4 : @gali20 : @layne90 : @NieMaZeBoli: @gemellus : @fifithebest : @Maarloeve : @JezelyPanPozwoly : @domino19 : @el_falco : @ghoot : @szczepan126 @Traczex : @Bartek2016 @eugeniusz_geniusz : @Astroc : @cesar90 : @XsomX : @RedBaron : @Janusz_Polak @blyskotliwy
To znaczy, że mamy wybrać jeden czołg na cały turniej?
;9
Fajnie, że w końcu coś się rusza ale ja odpadam z turnieju.
@Potfur: ლ(ಠ_ಠ ლ)