Wpis z mikrobloga

@qwert0: jeśli masz zamiar korzystać z jego pozostałych funkcjonalności to tak. Ja mam taki bez kosza i kosisko to podczepiam dwa razy do roku, resztę roku jeździ przy przyczepce bez kosiska. Nie mam czasu, by go ładnie ogarnąć i wystawić na sprzedaż, ale może w tym roku się to zmieni, po nim zakupię ridera z napędem 4x4 bo jednak przy tej ilości drzewek i innych przeszkód, przednie kosisko lepiej mi
  • Odpowiedz
  • 0
@aarahon: Ogólnie u mnie spora część jest koszona przez robota od gardeny ale jest jeszcze spory kawałek gdzie ten robot nie sięga i mam wsm swoją drogę którą muszę w zimie sam odśnieżać (mieszkam w góach to śnieg jest). Chciałem się zapytać jak jest z tą kosiarką. Czy psuje się często czy jest ok?
  • Odpowiedz
@qwert0: ja mam troszkę lepszy jakościowo sprzęt i tylko się zużywa to co pracuje a tam... wszystko pracuje. Tylko że mój jest dość stary. Na pewno bym po zakupie zamontował zaworek do paliwa jeśli nie ma pompki podciśnieniowej, gaźnik lubi przepuszczać paliwo, a to dostanie się w tym silniku do oleju. Ogólnie nie ma tam nic skomplikowanego do naprawy, to proste maszyny. Co do tej konkretnej - nie wypowiem się
  • Odpowiedz