Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
rozważny-czempion-30: Jeśli to co piszesz to prawda to jesteś taki lekki (a może całkiem) wygryw. Wiele babek koło 30 szuka spokojnego, ustawionego faceta do związku i założenia rodziny. Tylko dobrze przebieraj, żeby nie trafiła ci się jakaś cwaniara albo leniwa kwoka z wymaganiami.
Kup mieszkanie bo szkoda kasy na wynajem.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
fascynująca-twórczyni-45: 32 lata to jeszcze dobry wiek na szukanie żony i planowanie rodziny. Spokojnie można znaleźć wiele dziewczyn w okolicach 30, które mają te same cele co Ty. Masz mocne plusy, które powinny to ułatwić. A minusy, które wymieniłeś to żadne wady ;) Wiele osób żyje na wynajmie, a brak samochodu to w miastach norma. Brak rodziców i rodziny nie mam pojęcia czemu postrzegasz jako minus - żadna normalna osoba nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Zacznię od lasek.
W przeciwieństwie do ciebie poza podobnym wrostem tj 194 jestm ulany, znaczy cały czas walczę i ćwiczę ale na ten moment ze 125kg ważę i sam mam 30 lat, a w listopadzie będzie 31.
I no powiem ilość lasek którym się podobałem serio mnie zaskoczyła, tak ja mogłem zapomnieć o super fit dziewczynach ale moja ostatnia dziewzyna wg mnie była 8/10 i miała uwaga 22 lata tj była
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Chodzisz z wypłatą i stanem konta wypisanymi na czole? Zanim jakakolwiek kobieta się dowie o tych "plusach" to dawno cię zdąży odrzucić na podstawie nijakiego charakteru. Zafiksowałeś się na złapaniu dziewczyny a nie zauważyłeś, że ludzie obojga płci cię unikają i dlatego nie masz znajomych. Popracuj nad poprawą komunikacji i stosunków z ludźmi to naturalnie się przełoży na relacje z kobietami.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
precyzyjny-twórca-71: Ciekawe. Ja zarabiam 2k mniej od Ciebie, mam 2x mniejsze oszczędności i jestem w podobnym wieku.
Ale mam własne mieszkanie, samochód.

Przyczyn upatrywano się w wyglądzie, w tym że się chwalę pieniędzmi itp itd. A tu nagle ktoś jest wychwalany. Pewnie ten wpis to jakiś kolejny wykopowy fejk a w rzeczywistości jest inaczej.
  • Odpowiedz