Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +69
Parę osób rok temu naśmiewało się z mojego zakupu Fabii 1.0 MPI 60 KM. Czy wybór był nietrafiony? Cóż, brakuje np. 6-go biegu. Ale ogólnie jestem zadowolony. A szczególnie pod dystrybutorem. W ciągu 12.5 miesiąca przejechane 39 tys. km.
Ostatnio trasa stacja benzynowa okolice Koblencji - okolice polskiej granicy i jechałem specjalnie wolniej (o parę km/h wolniej niż zwykle), po jeździe torowej, a chciałem jeszcze na tym samym oleju dojechać do Polski,
Ostatnio trasa stacja benzynowa okolice Koblencji - okolice polskiej granicy i jechałem specjalnie wolniej (o parę km/h wolniej niż zwykle), po jeździe torowej, a chciałem jeszcze na tym samym oleju dojechać do Polski,
t_i_t_o +228
W sumie w tydzień zleciało 2,6kg. Chyba całkiem niezły wynik :)
Dzisiaj zjedzone:
* omlet + pomidor
* starta marchewka z japkiem
* arbuz
* mieszanka warzyw
* truskawki + jogurt
Do tego godzina na rowerku stacjonarnym, przejechane 30km. Burza pokrzyżowała mi plany, bo chciałam pójść pobiegać. Jednak bieganie sprawia mi najwięcej frajdy :) chyba znalazłam swoją ulubioną formę ćwiczeń
Tydzień temu pod wpływem impulsu napisałam, że w miesiąc zrzucę 9 kg :P chyba nieźle się przeliczyłam :D ale mam czas, chęci i motywację, więc będę po prostu chudnąć bez jakiegoś tam progu kilogramowego. Do zrzucenia sporo, więc trochę mi zejdzie. Stawiam, że gdzieś za 3-4 miesiące będę się mogła pochwalić, że wyglądam bosko :D
#dieta #odchudzanie
* omlet + pomidor
* starta marchewka z japkiem
* arbuz
* mieszanka warzyw
* truskawki + jogurt
@krolka89: na kolację?
@Murzinio: a tam szybko, spadło przez pierwsze 3 dni i od tamtej pory stoi
@krolka89: Nie ma to jak chudnąć za wszelką cenę kosztem zdrowia. A takie tempo chundięcia odbije Ci się mocną czkawką (xD) tymbardziej, że dietkę masz beznadziejną - chyba, że masz 125 cm wzrostu i ważysz 20 kg...
@deckss: staram się jak mogę ;D
@josedra52: te 9kg to takie marzenia, wiem że bardzo mało realne :P ale czemu kosztem zdrowia? chodzę najedzona, nie głodzę się przecież. Jem częściej niż wcześniej i unikam chleba i innych takich. Ogólnie zawsze jadłam mało mięsa, bo po prostu za nim nie przepadam i dlatego tak mało go w moim jadłospisie, jeśli o to
ile chcesz schudnąć? z jakiej wagi do jakiej i ile masz wzrostu?
Śniadanie - kanapki
obiad - 1 porcja tego co jest
kolacja - omlet
ja stosuję prostą recepturę - NIE ŻREĆ!!!
@jezus_cameltoe: ale zrozum, że ja się najadam tym
@krolka89: ja z początku głodowałem, teraz nagle mi to wystarcza.
Wytrwałości życzę :)
20kg to dla królika zejdzie w 9~13tygodni, to nie tak długo.