Aktywne Wpisy

Aztec26626 +660
Ostatnio w miejscowości z której pochodzę (gmina Nowa Słupia, woj. Świętokrzyskie) doszło do włamania do domu prywatnego, gdzie skradziono pieniądze i biżuterię. Na grupie na Facebooku zauważyłem, że do podobnego włamania/próby włamania doszło niedaleko. Na szczęście na posesji była kamera i nagrała dwóch gagatków.
Wiem, że szansa na to by ktoś znał tutaj danych osobników jest niewielka ale nie zaszkodzi spróbować. Wykop jednak jest dobry w poszukiwaniach ( ͡º ͜ʖ
Wiem, że szansa na to by ktoś znał tutaj danych osobników jest niewielka ale nie zaszkodzi spróbować. Wykop jednak jest dobry w poszukiwaniach ( ͡º ͜ʖ
źródło: temp_file5223414242624622437
Pobierz
1-1-1-1 +87
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Także Juleczka ze swoim Oskarkiem będą mi płacić za naprawę z regresu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#policja
źródło: IMG_9358
Pobierz@Optimus_Seba: a co, nie mieli ubezpieczenia OC w chwili zdarzenia?
@Optimus_Seba Jaka wysokość regresu się szykuje?
@Optimus_Seba: mam wrażenie że lepiej od ciebie. Na monitoringu widać jak postanawia uciec czy jak odjeżdża z miejsca zdarzenia? Bo to są dwie zupełnie różne rzeczy i to na ubezpieczycielu będzie ciążył ciężar dowodu że ta „Julka” uciekła z miejsca zdarzenia by uniknąć odpowiedzialności za zderzenie tych aut.
@Optimus_Seba: no właśnie widać, że ty nie masz pojęcia. Możesz uciekać z miejsca zdarzenia, prawo tego nie zabrania i jeśli twierdzisz, że jest inaczej, to znajdź mi przepis w prawie, który literalnie tego zabrania bądź przewiduje za to karę. No nie znajdziesz takiego przepisu, ale możesz spróbować, pośmieję się ( ͡° ͜ʖ ͡°)