Wpis z mikrobloga

@siekieromotyka: @Bananada: @szarytkarz @wfyokyga @arkadi2020 Nikt nie wrócił, tylko ja się przeleciałem po tagu. To, że coś jest sztuką nie znaczy, że można pokazywać nagość bez oznaczania +18. Jeśli coś jest questionable znaczy, że nie jest sfw. Część sztuki jest przeznaczona dla dorosłych i tyle, a część ludzi najzwyklej w świecie nie chce tego oglądać. Będę wam to przypominać co jakiś czas, aż się nauczycie.
  • Odpowiedz
Aha, ja nie będę z wami dyskutował. Nie chwalcie się, że ocena tego czy co jest w jakikolwiek sposób obsceniczne, ani tym bardziej, że trudne jest dla was kliknięcie "+18". Uprzedzając - nie, nie przeszkadzają mi kobiety karmiące piersią. Przeszkadzają mi tylko i wyłącznie podwójne standardy na wykopie.
  • Odpowiedz
@lycaon_pictus ale ja kompletnie o czym innym piszę.
Chodzi mi o użycie wulgaryzmu np. w memach, to też uważasz za nsfw? Zamieszczony przykład dotyczy konkretnie ukrytego wulgaryzmu w samym tagu. Moderowanie takich postów na +18 po prostu zniechęca mnie do dalszego wrzucania, ale chyba taki jest cel moderacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
szarytkarz - @lycaon_pictus ale ja kompletnie o czym innym piszę.
Chodzi mi o użycie ...

źródło: temp_file3463398324907127221

Pobierz
  • Odpowiedz
@szarytkarz:
O obrazach też pisałeś, więc zawołałem, ale skoro pytasz mnie o poboczny wątek jakim są wulgaryzmy to odpowiem. Cenzurowanie wulgaryzmów, w tym tych przekręcanych jest od pewnego czasu powszechne, więc nie dziwię się, że ocenzurowali również za tag. Z drugiej strony przyznam rację, że nie rozumiem usunięcia wpisu.
  • Odpowiedz