KarnetNaGlony KarnetNaGlony 3 godz. i 11 min temu 4 + jak kiedyś ludzie żyli bez internetu ja bym uschł dosłownie
aaax3 aaax3 3 godz. i 10 min temu via Wykop 3 + @KarnetNaGlony: bili żonę i robili na polu, piękne życie
eugeniusz_geniusz eugeniusz_geniusz 3 godz. i 10 min temu via Wykop 0 + @KarnetNaGlony: tak samo powiedzą ludzie za 50 lat o czymś co dzisiaj jeszcze nie istnieje
apaczacz apaczacz 3 godz. i 9 min temu via Wykop 1 + @KarnetNaGlony: normalnie mordo, książki i komiksy czytałem, a teraz to kąkuter i tyle
KarnetNaGlony KarnetNaGlony 3 godz. i 4 min temu via Wykop 1 + @aaax3: @eugeniusz_geniusz może po prostu wrócimy do bicia żony i robienia w polu
dzieju41 dzieju41 3 godz. i 2 min temu via Android 0 + @aaax3 Co wy urwa macie z tym biciem? Wychowaliście się w rodzinach z takim wzorcem zachowań?
Qullion Qullion 3 godz. i 1 min temu via Wykop 0 + @KarnetNaGlony: na wsi było co robić cały czas, w mieście posiedzieć w domu, pójść na flachę z kolegami, dyskoteki.Nie było tyle możliwości, ale dało się coś wymyślić.
KarnetNaGlony KarnetNaGlony 2 godz. i 58 min temu via Wykop 2 + @dzieju41: wychowaliśmy się w polsce @Teuvo mi taka 5/10 wystarczy byle dała się bić i robiła w polu
dzieju41 dzieju41 2 godz. i 55 min temu via Android 0 + @KarnetNaGlony Nadal tekst o wzorcu aktualny, współczuję
KarnetNaGlony KarnetNaGlony 2 godz. i 53 min temu via Wykop 0 + @dzieju41: może też mnie bić w sumie ja jestem otwarty na propzycje ale pracować nie pójde
Nie było tyle możliwości, ale dało się coś wymyślić.
@Teuvo mi taka 5/10 wystarczy byle dała się bić i robiła w polu