Wpis z mikrobloga

zeby nie bylo, ze ja w facetach widze same minusy, sa tez plusy, chodza do pracy i zarabiaja na niunie, wszystko dzwigaja, jak ma sie problem to wystarczy sprawic zeby byl ich i ess
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@wiktorForstt pokaz druga ktora ma dupe jak ja i nie jest po bbl ani nie cwiczy na silowni, no wlasnie, przecietny to jest najwyzej twoj zakolasty leb bo w polowie lysy wiec na plus ale reszta japidiii
  • Odpowiedz
@saintie teraz śmiem twierdzić że pusta jesteś do kwadratu. Sory dziewczynko ale moje kicie 5/10 miały lepsze d--y do peklowania niż ten twój marny odwłok. Nie ma to ja być narcyzem co? W rl jesteś tak zadufana w sobie, że zapewne nikt z tobą mocniejszych kontaktów nie utrzymuje więc szukasz tu poklasku wśród przegrywow xD
  • Odpowiedz
  • 0
@wiktorForstt ale mowisz o kotach? to chyba z------a sie nazywa bo z innymi “kiciami” to kontaktu na pewno nie miales…. no chyba, ze tak nazywasz panie zbierajace grzybki przy drodze do kolhozu ale to sie rozmarzyles z tymi dupkami
  • Odpowiedz
@saintie uuuuuaaaa trafiony zatopiony. zabolało co? Brakuje ci argumentów ? W sumie czego oczekiwać od pustaka co wrzuca dla poklasku zdjęcie swojego odwłoku na wypok xD Widzę, po Twoich postach że więcej IQ od Ciebie ma butelka z ketchupem
  • Odpowiedz
@saintie oboje wiemy, że prawda cię zabolała. Aspirujesz tu na jakąś amebę. Serio Ci sprawia satysfakcję, że się ślinią do Ciebie ogryzki co w życiu za cycka nie trzymali? Podbudowujesz swoje ego w ten sposób co ? xD jakie to żałosne. Co jeszcze jesteś w stanie zrobić żeby uzyskać trochę atencji i poklasku? Jaka część ciała nam teraz pokażesz żeby udowodnić jaka to ty nie jesteś zajebista? XDDD
  • Odpowiedz