Wpis z mikrobloga

Ta gadka o tym hejcie na mniej wykształcony to jest cope wyborców nawrockiego tak sobie tłumaczą, czemu głosowali na typa z szemraną przeszłością.

Jak coś sam jestem tylko po technikum, ale nie boli mnie dupsko jak ktoś mi wypomina brak wykształcenia bo to w sumie prawda xD.
#polityka #wybory
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Despairge: nie no wcale nie. Wcale od rana wykopek i media nie sa zasrane postami i komentarzami że za wygraną Nawrockiego odpowiada podstawówka. ( ͡° ͜ʖ ͡°) do tego tik tok, młodzi ludzie i wgl wszystko żeby tylko nie przyznać że największymi odpowiedzialnymi jest sztab Trzaskowskiego i Tusk
  • Odpowiedz
@Despairge: to nie jest żaden cope, to jest podrzucony przez trolle dobrze opracowany spin. Ja ten hejt może z dwa razy widziałem a płakania o niego od cholery.
Te konta co go postowaly to akurat też nie za inteligentne, jeden wrzucił grafike z wynikiem w grupie osób z podstawowym, i napisał post o tym że ponad 70% wyborców PiS ma podstawowe xD
  • Odpowiedz
@Despairge: Moi rodzice są po zawodówkach ale są po prostu porządni i na kibola/alfonsa/wyłudzacza mieszkań nigdy by nie zagłosowali, bo by sobie w twarz w lustrze nie spojrzeli ani swoim wnukom.
Jeśli chodzi o wykształcenie to jest po prostu fakt. Kto by pomyślał że ten silny i twardy elektorat jest jak płatki śniegu i krzyczą że są hejtowani xD
Aa i jestem z tej polski B (lubelskie), więc też się
  • Odpowiedz