Aktywne Wpisy

wfyokyga +96
Jedna z najbardziej w-----------h rzeczy w internecie, wszędzie się rejestruj bo ci k---a nic nie pokaże. Chcesz tylko na chwilę to nieeee, załóż konto. To największego guwna trzeba się rejestrować, w-----a mnie to
źródło: temp_file530163381275777367
Pobierz
gobi12 +1
Mirki, mój różowy pasek sprzedaje swoje autko, którym jest cabrio BMW Seria 1 118d z 2012 r. Model dość niszowy - na OtoMoto są pojedyncze ogłoszenia, nawet na mobile.de mniej niż 20 sztuk. Stąd ciężko je nam wycenić. Zerkniecie na ogłoszenie i może podpowiecie czy ma to ręce i nogi? Mi się wydaje nieco przeszacowane z ceną ofertową, ale ja się na tym niestety kompletnie nie znam ¯\(ツ)/¯
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-1-ID6Hp8gl.html
#bmw
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-1-ID6Hp8gl.html
#bmw
źródło: 111
Pobierz

- Kampania Trzaskowskiego była bez jaj, skupiła się na atakowaniu Nawrockiego, co jak widać było błędnym kierunkiem bo tak tylko wzmocnili i zmobilizowali betonowy elektorat
- sztab Trzaskowskiego nie zrobił nic, żeby przyciągnąć do siebie wyborców z małych miejscowości, czy Polski wschodniej
- największym sukcesem pisu jest to, że udało im się przykleić Trzaskowskiemu łatkę tęczowego lalusia, co spowodowało że wiele osób mając wybór postawiło jednak na "prawdziwego chłopa co umie dać w mordę"
- w związku z powyższymi, jednak Sikorski mógłby być lepszym kandydatem na prezydenta z KO niż Trzaskowski
- zaskakuje demografia - prawdopodobnie nastąpiła długo oczekiwana wymiana pokoleniowa, tj. mohetrowe berety rzeczywiście zaczęły wymierać, ale do młodych bardziej trafiają hasła prawicowe, co imho jest spowodowane m.in. przedstawianym nam obrazem upadającej Europy Zachodniej
- od lat śmialiśmy się, że na skrajną prawicę (dziś Mentzen, wcześniej Korwin) głosują dzieciaki; no więc te dzieciaki dostały w końcu prawa wyborcze i zagłosowały wcześniej na Mentzena, teraz na Nawrockiego
- patrząc na wcześniejsze sondaże potwierdza się, że wiele ludzi śmieje się z pisu a i tak na nich głosuje tylko nikomu o tym nie mówi bo wstyd
- na KO zemściło się to, że ostatnie 1,5 roku bardziej grali na osłabienie koalicjantów żeby dążyć do samodzielnych rządów, niż na przeciągnięcie do siebie części elektoratu choćby Konfederacji (który jak widać mocno urósł w siłę)
- koalicja musi mocno spiąć dupsko i podjąć jakieś radykalne kroki, jeśli za 2,5 roku nie chcą oddać znowu pełni władzy w ręce pisu
- jesteśmy społeczeństwem z wyjątkowo krótką pamięcią, skoro po tym co nam pis fundował przez ostatnie lata wybraliśmy ich prezydenta i to przy rekordowej frekwencji
#wybory #polityka
@Abojawiemcowpisac: no tutaj to już tylko wina rządu. Co z tego, że Rafał ogłaszał jakieś plany reaktywacji COPu, gdy np. w nowej wersji CPK przycinali połączenia kolejowe na wschodzie.
Oczywista oczywistość