Aktywne Wpisy

szcz33pan +1992
Przedwczoraj RPP pozostawiłą stopy na niezmienionym poziomie - 5,25%, ale ekonomiści jednogłośnie mówią, że cykl obniżek stóp procentowych trwa.FRA PLN6x12 po ostatnim posiedzeniu lekko drgnął z 4,09 do 4,2 Rynek długu spodziewa się obniżki o 100 punktów bazowych stopy procentowej w ciągu roku. Pan Glapiński na wczorajszej konferencji wspomniał, że czeka na ważne odczyty, więc nie przedłużając - jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba
źródło: indeks_kebaba_2025_06
Pobierz
let_it_be +304
Wspaniała akcja polskiej policji xD koleś kradnie auto a ci nie wiedzą co z nim zrobić. Po podpowiedzi reżysera wyciągają b--ń i krzyczą "stój, bo strzelam". Delikwent nic sobie z tego nie robi, pałkarze pikaczu fejs, strzelają po oponach. Jedna kula trafia w policjanta stojącego po drugiej stronie auta. ¯\(ツ)/¯
#policja #polska
#policja #polska

ps lewica ma prawo prowadzić własną politykę, a nie pompować liberałów za darmo.
#zandberg #trzaskowski #nawrocki #wybory
jak na razie to najwięcej żeby PIS wróciło do władzy robi KO a przy okazji za ich rządów najmocniej rośnie konfie, którą jako lewak uważam, za dużo gorszą niż PIS
Składka racja, z doplatami też masz rację, dlatego cieszy mnie to postawa lewicy i Hołowni. I właśnie teraz Biejat powiedziała, że Trzaskowski obiecał ze to zablokuje. Rozumiem, że można mieć wątpliwości czy mu wierzyć, ale przy Nawrockim to prawie można być pewnym, że zrobi co mu Kaczyński będzie kazał xD
W kwestiach obyczajowych, konserwatywne skrzydło KO nie ma znaczenia,