Wpis z mikrobloga

Powiedzcie mi chłopy co jest takiego trudnego w znalezieniu dziewczyny? Przecież one mają już teraz tak niskie wymagania, że każdy truecel jak nawet ja był w stanie wyrwać ładną babę, w sensie ładną dla mnie, dla reszty pewnie 5/10, ale trzeba mierzyć cele na zamiary. Zawsze jak wychodzę ze znajomymi to tylko podbijam i one same mi dają numery, w tym mężatki itd. są niektóre chamskie, ale to je się po prostu ignoruje. Może po prostu macie za wysokie standardy? Albo nie macie całkowicie nic do zaoferowania? Może pora spojrzeć na siebie i się zmienić, ja tu widzę dużo huopów co mają np. sylwetkę wyrobioną na siłowni i i ich podziwiam bo to rzeczywiście huopy i się starają a oskarki siedzą przed wykopem i tylko narzekają.
Pozdrawiam prawdziwych truceli jak @ren-downhill co rzeczywiście chociaż próbował i był zwyzywany od oskich przez oskich
#przegryw
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marektowarek551

Przez 3 lata aktywnego poszukiwania baby (wcześniej staralem sie troche w gimnazjum ale tez bezskutecznie) nie doszlo do niczego. Za rękę zlapac, to byl klopot. Zmarnowany czas, pieniadze i nerwy. Jezeli baba sama sie wami nigdy nie zainteresowala to nawet nie probujcie, chyba ze chcecie przekonac sie na własnej skórze. No i klasycznie morda > wzrost. Handluj z tym.
  • Odpowiedz