Wpis z mikrobloga

@KucykMocy: ja od dwu tygodni uczę ejaja wyszukiwania szitow i zaczyna to przynosić efekty, filtruje najwieksze badziewie i daje calkiem sensowne propozycje, czekam na alt sezon żeby zobaczyć jak pójdzie.
  • Odpowiedz
@KucykMocy: on mi zresztą doradził , żebym go odlał zaraz po 22.30, bo po zamknięciu giełdy, ludzie chcą jeszcze pograć, wiec kapitał wpada- ma to sens.
  • Odpowiedz
@KucykMocy: IO, RSR, GRASS, ONDO, ARKM, LTC, VET, GRIFFAIN, PENGU ja mam xd wszystkie z AI/RWA i 2 ostatnie memy ai, nie jakieś totalne szity bo to500 xP osobiście liczę bardzo na RSR bo tam robią rewolucję stablecoinów, możesz obczaić ich YT, są jako środek płatniczy w krajach ameryki południowej w niektórych miejscach, IO to sieć GPU do AI niby z najwiekszymi zarobkami aktualnie w tej branży, GRASS też coś
  • Odpowiedz
@KucykMocy: znalazl na solanie dwa szity, ale juz po gug pullu, :( .Chain Token Full token address Main pool (DEX) 24 h vol Liq Age Quick BROKER take Risk flags
Solana I Regret Selling (IRS) 4L231bS8h93Gkk2pVc7jwWgeVyDQdtXzT4wWLBXMpump PumpSwap pair GQGhvrDGgH6N8yVCC6GhTkUBcF8g3NEWGtcytFe7KZYQ $128 k $12 k 3 h 50 m Meme on “paper-hands” theme; >3 600 tx; meets vol/liq floors LP un-locked; liq thin → scalp only
DEX Screener
Solana TrumpPizza (PIZZA) EUpTZYNJMgqW3nH9b4A5cTTaMGrhRDvUKbj4ijUHLo77
  • Odpowiedz