Aktywne Wpisy

SilesianPill +250
Zabawne, że piszą o historycznie niskim poziomie urodzeń w USA (1,7), podczas gdy u nas jest 1,1 XD
#demografia #polska #spoleczenstwo #blackpill #zwiazki #p0lka
#demografia #polska #spoleczenstwo #blackpill #zwiazki #p0lka
źródło: temp_file3775337719344261310
Pobierz
OwyBEB +22
Przypał na wykopie, był koniec roku 2019, będąc singlem 35+, dość mocno wojowałem na tinderze, a że mam w miarę ładną buźkę, to przychodziło mi to dość łatwo.
Pod koniec roku poznałem pewną fanatyczkę fitnessu, 22 lata, parę spotkań i trochę się wkręciłem, ale nie traktowałem tego jako coś poważnego. W międzyczasie poznałem też studentkę, która chyba też miała 22 lata i tak się stało że spotykałem się z obiema na raz.
Pod koniec roku poznałem pewną fanatyczkę fitnessu, 22 lata, parę spotkań i trochę się wkręciłem, ale nie traktowałem tego jako coś poważnego. W międzyczasie poznałem też studentkę, która chyba też miała 22 lata i tak się stało że spotykałem się z obiema na raz.
źródło: temp_file1596799319579858404
Pobierz

$query1 = 'SELECT ......';
while($row = $f->fetch()){
$query2 = 'SELECT ......';
while($row = $f->fetch()){}
}
Bo tak nie działa gdyż mi wywala 1 wynik z tablicy
#php #pdo
Pierwszy przykład z brzegu z Google'a:
http://www.cs.put.poznan.pl/kjankiewicz/oracle/sql/06_PODZAPYTANIA/sld007.htm
Chcę jakoś utworzyć Identyfikator QUERY do Fetch jak to w zwykłym mysql
while($row = $f->fetch($query1)) // tyle ze nie wiem jak to obejść bo w PDO tak nie ma
Komentarz usunięty przez autora
zainteresuj się JOINami..
Edit: NIE mogę użyć JOINA
while ($row = $this->PDO_db->fetch()) {
$dane_rachunki = $this->PDO_db->query("SELECT * FROM tabela WHERE
Edit: Oczywiście selecty są duużo dłuższe i już z wieloma JOIN'ami
zamiast
while ($row_rachunki = $this->PDO_db->fetch())$stmt1 = $pdo->prepare('SELECT ....');
$stmt2 = $pdo->prepare('SELECT cos_innego where id =
Przez własną klasę
public functionmam
W ogóle odpuść sobie wrappowanie PDO, bo to bez sensu. PDO samo w sobie jest wrapperem. Jeżeli masz potrzebę dodania jakichś funkcjonalności, których PDO nie ma, to zawsze możesz zrobić MyPDO extend PDO