Wpis z mikrobloga

Według statystyk Rzeszów to jedno z najlepszych miast do poznawania kobiet. Ciekawi mnie analiza danych, więc przeprowadziłem takie testy, i chciałbym zapytać czy to prawda - praktykantów xD
#rzeszow
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@3k1m: z 10 lat temu może tak, bo dużo Ukrainek przyjeżdżało na studia, więc wskaźnik feminizacji był korzystny. Ponadto to miasto, gdzie jest najwięcej studentów przypadających na mieszkańców, a głównie studiują kobiety
  • Odpowiedz
@3k1m byłem tam w zeszłym roku w czeskiej knajpie na zupie. Nagle wchodzi mokebiak z 5 pannami w przedziale wiekowym od 18 do 35 lat. Coś tam się produkują do niego po angielsku. Coś obrzydliwego. Ale zupa taka se.
  • Odpowiedz
@3k1m: Rzeszów jest niedocenianym miastem. Przede wszystkim dużo młodych osób, bo jak już pisałem, mnóstwo studentów. Czysto na ulicach. Niestety to nadal ściana wschodnia, a więc i zarobki kiepskie i ogólnie słaby rynek pracy. Wydaje mi się jednak, że właśnie łatwiej tam trafić na różową niż w innym dużych miastach, bo dużo Ukrainek i Rzeszów wysysa różowe z podrzeszowskich powiatowych, czyli jest korzystny wskaźnik feminizacji i do tego młodych różowych.
  • Odpowiedz