Dzień dobry, ja tu tylko przypomnieć, że w sytuacji możliwej mijanki wyborczej kandydatów trzeba walczyć o głosy. Tylko czyje? Przede wszystkim właścicieli nieruchomości. Bo nas są w tym kraju miliony, a o kompletnej bezsilności politycznej wykopków i marszałka tagu świadczy to, że nie potrafili nawet zaszkodzić w wyborach najbardziej znienawidzonym przez siebie politykom: ani Waldemarowi Budzie ani Krzysztofowi Hetmanowi.
W wyborach liczą się realni ludzie wrzucający kartę do urny, a nie plusy i spam z trollkont.
Karol Nawrocki obiecał nam wpisanie braku katastru do Konstytucji. Co może nam obiecać Rafał Trzaskowski? Może na dobry początek deklaracja, że również nie podpisze katastru? ( ͡°͜ʖ͡°) To odebrałoby kandydatowi PiS przewagę i przepchnęło piłkę na pole Trzaska.
@Kacpy134: wuj tam z mijanką ważne, że druga tura raczej będzie xD A wtedy może być na styk. Wiem, że Batyr przekonał sporo osób tym katastrem, to dobrze siada zwykłym ludziom na strach, że "zabioro". Jak Trzaskowski to zignoruje to może się zdziwić.
@gniazdownick: Normalnie rzeczy jak się starzeją, to tracą na wartości i nikt z tego tragedii nie robi. Tylko je*ane betonowe klocki zawsze muszą drożeć, bo inaczej zdarzy się katastrofa i koniecznie trzeba deweloperów i różnej maści "ynwestorów" ratować dopłatami. Doprawdy ciekawa logika.
W wyborach liczą się realni ludzie wrzucający kartę do urny, a nie plusy i spam z trollkont.
Karol Nawrocki obiecał nam wpisanie braku katastru do Konstytucji. Co może nam obiecać Rafał Trzaskowski? Może na dobry początek deklaracja, że również nie podpisze katastru? ( ͡° ͜ʖ ͡°) To odebrałoby kandydatowi PiS przewagę i przepchnęło piłkę na pole Trzaska.
#debata #polityka #wybory #nieruchomosci #neuropa
@Kacpy134: wuj tam z mijanką ważne, że druga tura raczej będzie xD A wtedy może być na styk. Wiem, że Batyr przekonał sporo osób tym katastrem, to dobrze siada zwykłym ludziom na strach, że "zabioro". Jak Trzaskowski to zignoruje to może się zdziwić.