Wpis z mikrobloga

#przegryw alert rcb wysłał Child alert że jakaś 11-latka zaginęła, na FB już widziałem info że się odnalazła i foto chyba ze stacji koło jakiegoś chłopaka xD natura
Szybko zaczynają teraz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

z chłopa zrobią pedofila

@honorowy_dawca_nasienia: normalni 24 letni mężczyźni nie biorą na chatę 11 letnich dziewczynek, jak się okaże że w rozmowach mówiła że ma 18 to się ją grzecznie odwozi do domu jak się jednak przypałęta, więc tak, zrobią z niego pedofila, bo wygląda że nim jest.
  • Odpowiedz
@Polishdoomer02: też tak sądzę, ale jesteśmy w mniejszości, bo to DZIECKO. Dziecko, które zakłada sobie fb i flirtuje ze starym dziadem, wiedziała kto to, bo poznali się w realu. To jak 12-latek ukradnie coś albo zrobi psikusa, że w hipermarkecie jest b---a to nie poniesie kary, bo to w końcu dziecko, które nie ma rozumu?
  • Odpowiedz
@Polishdoomer02: jasne, że jego wina jest bezsprzeczna i na pewno coś z nim nie tak. Pytanie czy cała Polska musiała o tym wiedzieć, że kolejna Julka poznała kolegę i zwiała z domu? Nie przewidziała, że będą jej szukać?
  • Odpowiedz
@Polishdoomer02: no ja bym z domu nie zwiała w tym wieku właśnie w obawie, że jak już wrócę po wojażach to dupsko mi od lania spuchnie, więc grzecznie się siedziało w domu, mimo że rodzice wkurzali. No ale teraz klaps to bicie i znęcanie się, więc efekty są jakie są. Młodzież się musi wyszumieć. Szkoda tylko, że tyle kasy poszło na ten alert.
  • Odpowiedz