@papec21: mi się wydaje, że ty fajny chłopak, i jak cię zasubowałem to z tego powodu i też dlatego, że motywujące były te twoje wpisy o bieganiu (bo fajne to jest, jak ktoś ma taką zajawkę i jest to inspirujące), a nie dlatego, że ładny femboj czy coś w tym stylu
@Kaczkoman: dzięki, fajnie takie coś słyszeć Mam dużo kompleksów i przez to boję się innych, więc ciężko mi kogoś znaleźć Znajdę pewnie jak wreszcie wprowadzą ten przydział fembojowy
@papec21: a o terapii i/lub psychiatrze nie myślałeś? ja wiem jak to jest mieć wielkie kompleksy, sam pierwsze jakiekolwiek doświadczenia typu całowanie się miałem dopiero po trzydzietce, bo wcześniej ciągle odwlekałem szukanie (a nie miałem na tyle dużo znajomych, żeby spontanicznie wyszło coś) na moment gdy będę wystarczająco dobry, fajny, żeby się komuś spodobać (i - niespodzianka - nie dotarłem do takiego momentu, a się komuś spodobałem xD ale czułem
@papec21 Romeo też słodki, twink bardziej niż femboj :3 nawet Giangio taki emo twink, każdy w tej grze na swój sposób jest hot, czy ktoś lubi twinków, fembojów, brodaczy albo daddych, ci koreańczycy wiedzą co robią ( ͡°͜ʖ͡°)
źródło: IMG_20250511_123034_755
PobierzMam dużo kompleksów i przez to boję się innych, więc ciężko mi kogoś znaleźć
Znajdę pewnie jak wreszcie wprowadzą ten przydział fembojowy
nawet Giangio taki emo twink, każdy w tej grze na swój sposób jest hot, czy ktoś lubi twinków, fembojów, brodaczy albo daddych, ci koreańczycy wiedzą co robią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000004647
Pobierz