Wpis z mikrobloga

Śniło mi się, że umówiłem się z typiarą z wypoku i wziąłem ją do rodzinnego domu. Ale to był przypał. w ogóle miałem taki plan, żeby robić dziennik snów na wypoku, ale taki publiczny. Fajnie, jakby ludzie podłapali, może byśmy jakieś kliniczne s----------a wykryli.

A tak swoją drogą, wasze sny też są takie totalnie p----------e? Jak y prawa fizyki i wszystkiego działały inaczej? Nigdy tematu nie zgłębiałem. Wiem tyle, co z filmów, a tam sekwencje w trakcie snu mają zwykle sensowny przebieg. Jak widzę takie coś, to natychmiastowo wybija mnie to z immersji. Chyba, że to jakieś sci-fi/fantasy to wtedy mogę przyjąć, że to "nie do końca" sen, jeśli to jest jakoś wyjaśnione.

#przemyslenia
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Returned: mi sie snlo kiedys, że mnie wezwano do pałacu prezydenckiego i andrzej mi powiedzial, ze naprawde polska jest krolestwem i krol polski ma do mnie pilna sprawe i weszlismy do komanty a tam na tronie siedzial kazik staszewski, powiedzial, ze jest krolem polski, dal mi bron i kazal zlikwidowac putina, a to bylo jeszcze przed wojna wtedy
  • Odpowiedz