Wpis z mikrobloga

• 44
@rtpnX sam tak chciałem zrobić, jednemu co w Fabii 1.2 zrobił sobie strumieniowy tłumik i pierdział tym jak wyjeżdżał o 23.45 po piweczko na Orlen. Człowiek do roboty na 7 a ten pi pierdzi tym na parkingu o 0.30. Haaa Tfuuuu
  • Odpowiedz
@rtpnX: ogólnie,to prześledziłem spotted miejscowości na której pojawił się post i kilka dni temu mieszkańcy narzekali na wystające wydechy i sposób parkowania właściciela "tego czegoś", chłop śmiał się w najlepsze i zamieszczał między innymi takie komentarze, jak widać ktoś się w końcu o to zaczepił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Amek123 - @rtpnX: ogólnie,to prześledziłem spotted miejscowości na której pojawił się...

źródło: Screenshot_20250510_132446_edit_3314874275244

Pobierz
  • Odpowiedz
@rtpnX: Mandat to powinien być za samo zbezczeszczenie tego auta. Niestety przez problemy z korozją i elektryką stała się na tyle tania by trafić do takich "tunerów". 2025 a auto wygląda jak z początku wieku.
  • Odpowiedz
@rtpnX mój boże, juz nawet okulara musieli oszpecic lampami seksu i rynna przy wydechu. Nie dziwię się, że ktoś zapianowal, bo na pewno w------ł ludzi swoją jazdą i paleniem kapora. Sam bym to pewnie zrobił.

Szkoda mi jednak tej 210. Choć teraz nie trzymają wartości i różne opinie krążą o tych autach to naprawdę kawał solidnego Merca. Szczególnie z takim motorem jak w tym egzemplarzu. Do dzisiaj się bujam okularem i
  • Odpowiedz
@rtpnX: Identyczna sytuacja miała miejsce pod moim poprzednim mieszkaniem, tyle że z motorem (nie pytajcie jakim, nie znam się i nie zapamiętałem). Gościu codziennie późnym wieczorem piłował to gunwo startując na rajdy po mieście. Któregoś dnia rano idę do pracy i widzę zapiankowany wydech. Na osiedlu mieszkali głównie emeryci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz