Wpis z mikrobloga

Przeraża mnie ilość ludzi skrajnie zapatrzonych w swoje skrajne poglądy. Większość wpisów przepełnionych agresją i wzajemną nienawiścią. Szczególnie ze strony prawicowców (tak tak, jestem uśmiechniętym tuskobotem, kto wam wymyśla takie debilne hasła). Myślę, że jeśli merytoryczne dyskusje nie są czyjąś domeną a jedyna mowa którą zna to mowa nienawiści to nie dorósł do publicznej wypowiedzi. Was jednych i drugich skrajnych pisowcow i kowcow trzeba leczyć nie sądzić.

PS. Wizyta z niszczycielem sojuszy, zwolennikiem Putina i zdolności odstraszania NATO to słaba laurka dla Nawrockiego. I tak nie miał mojego głosu, ale imo to działanie na szkodę nas jako Polaków. Do wyborów jeszcze parę dni a tempo w jakim Trump udowadnia że jest nieprzewidywalnym głupcem tylko Nawrockiemu zaszkodzi.
PS2. Trump mnie nie zawodzi xd Właśnie stwierdził że dzień zwycięstwa w drugiej wojnie światowej ustawi sobie w stanach na 8 maja. Co on nie wie że stany walczyły do września? 😅🤣

#polityka #wybory #bekazlewactwa #bekazpisu
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@kocitatakarol: To jeszcze kolego musisz się dużo nauczyć o wykopie. Np: tego, że my potrafimy dostrzegać boty.
Nie róbcie tego co PiS bo to śmieszne jest. Nie martw się dzięki ostatnim dwóm kadencjom rządów PiSu - tutaj na wykopie zdążyliśmy poznać smak balonowego (dla Was Mateckiego) a niektórzy z nas nawet doczekali się gróźb prywatnych. Nie ma szans na zmianę naszych nastrojów politycznych ale gadki o nienawiści zostawmy dla miekiszonow
  • Odpowiedz
  • 1
@Sin-: Masz bardzo upośledzoną zdolność oceny. Obserwuję wykop od 15 lat około i znikąd nie przychodziłem. Dobrze wiem jaka tu farma troli i debili ale odnosiłem się do całokształtu dzisiejszych mediów i mowy nienawiści w społeczeństwie. Nie mam zamiaru też stosować się do twoich rad, bo jak widzisz z kimś mnie pomyliłeś.

Usuń konto
  • Odpowiedz