@ElCidX: chcesz zebym pluca wyplul :D to znaczy to moj drugi bieg, ale peirwszy bez endomodo :D a wczesniej dobiegalem do 3 km z 3 razy wczesniej z lenistwa :D ale teraz ze znajomymi/znajomym jakos z motywacja ze teraz jestem jak rocky dobieglem do konca :D to znaczy oni potem polowe drogi wracaja biegnac :D a ja jeszcze musze pocwiczyc :D
@ElCidX: chyba pokazywalo na innym do dystansu chyba nike running cos 16 czy 14 stopni, ale to bylo w ciepelku w sloncu na plazy to odczuwalo sie wiecej, wiec w krotkim jak najbardziej bylo zalecane biegac :) dzisiaj akurat pogoda dopisuje i idealna na bieganie i na rower :) mowie tutaj o godzinie okolo 10 rano :)
@ElCidX: jeżeli mam być szczery to teraz na prawdę bardzo cieżko, raczej ludzie ja tracą, No chyba ze jesteś świetnym specjalista z doświadczeniem, a jeszcze lepiej jak po studiach. Bo tak to trochę cieżko w aktualnym momencie gdzie jest Hiszpania:/ więc jak na razie bym odradzal. 3 lata wcześniej to tak czy nawet dwa. Mój znajomy dla przykładu w barze pił piwko i sam gościu do niego podszedł czy chce pracować
@ElCidX: No i dorabiam sobie u znajomego czasami w firmie, ale to 2 dni w tygodniu, ale mieszkam z rodzinka i rodzice maja prace więc na razie tak mogę
@ElCidX: btw jak coś cię interesuje to pytaj, najlepiej znam promocje w barach na bro haha np 5 małych piw po 3 euro ale tutaj sprzedają 0,22 chyba jako małe i 0,33 jako średnie 2 barze raczej nie sprzedają 0,5l niestety, No ale co kraj to obyczaj, oczywiście w markecie jest np 1l za 1 euro coś
W południe myśle ze trochę szaleństwo w największym słońcu, ale to nic gorzej jak w nocy jest 30 stopni to umierasz, jest jak w saunie. Ale tutaj dużo ludzi jeździ na rowerze i myśle ze byś znalazł kumpli do jazdy, a mało tego nawet grupki organizują do wspólnej jazdy. Mam 3 zapalnych rowerzystów. Jeden co roku na wakacje wybiera się w paczka po znanych szlakach kolarskich, drugi jeździ bardziej górsko, ale tez
@ElCidX: no nie powiem ze nie, gory i morze masz, jak co lubisz, trasy krete i wymagajace kondycji, jak i bardziej przyjazne, i widoki sa na prawde zapierajace dech w piersiach no i ciekawe budowle nie kiedy sa do zobaczenia, jak sie dojedzie :) sam marze tutaj o rowerze :D zakupilem rolki, bo je uwielbiam, ale chyba rowerem byly by ciekawsze miejsca do zwiedzenia, bo wiadomo na rolkach nie jezdze zwiedzac,
@ElCidX: sorki za pisownie, ale po bieganiu, potem trenuje ze znajomym inny sport, no i troche juz odczuwam skutki :) ale w taka pogode az che sie rozkoszowac zyciem i swietowac w niedziele :)
@ElCidX: najgorzej to przemycyc rower, na pewno cos trzeba dokupic :) ale bilety tez nie sa takie droge, w dnie strony mozna kupic za 150 euro gdzies :) przelot, wiadomo potem trzeba doliczyc hotel etc, no chyba ze sie znajdzie inne opcje :) a tak swoja droga, w barcelonie, sa rowery, ktore sa przypiete w roznych miejscach na ulicy, ktore mozna wyporzyc, nie wiem jak to dziala, bo chyba trzeba kupic
@ElCidX: a co do tego biegania, to jeszcze druga strona medalu, nie lubie biegac, a tak to po prostu ide bo mnie znajomi wyciagna, i lepiej niz samemu, a tez wiem ze to dobre dla zdrowia, ciala i ducha :) wiec jakos sie poswiecam, chodz oni to biegaja kilkanascie lat i to uwielbiaja, i jak jest jakis maraton, tak jak teraz na 10 km, to juz mnie namawia, abysmy sie zapisali,
eh że im nie wstyd coś takiego podawać. a w tym kawałku kurczaka więcej panierki niż mięsa... nawet na sosie i sałacie oszczędzają #kfc #fastfood #jedzenie
Moj pierwszy i ostatni bieg:
http://www.endomondo.com/workouts/113313691
niby 5,2 ale ogolnie bylo okolo 1,5 km wiecej, bo po tym czasie wylaczylem i zaczalem wracac pieszo i potem 1,5 km przebieglem wiecej bez endomodo :)
I ile tam stopni dziś miałeś? Ale bym sobie pojeździł w ciepełku na rowerze.