Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@enciu: Wayne umie gotować, nie ma dziecka i najpwwjiej najniższy body cout. Jak to ktoś napisał kiedys jako mąż miałbyś codziennie puste jaja i pełny brzuch. Z fagata jadłbys jajecznice z surowych jaj i suchy chleb. Mariana borderline, dziecko, problemy emocjonalne. Wayne musie tylko myć nogi;p
  • Odpowiedz
@enciu: Marianka odklejona na maksa, a nie ma nic bardziej prze^ebane^o niż laska z problemami psychicznymi. Fagata po 26784 operacjach wygląda bardzo sztucznie, psychicznie też odklejona i było to widać u kamerzysty. Mam wrażenie, że fagata ma też gnijący mózg

IMO Najlepszy wybór to Wayne. Gotuje, stały partner i w miarę ogarnięta ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Szarodziej wierzysz babie, która nie ma zahamowań przed sprzedażą osranych gaci, że ma tylko jednego partnera? Już nie wspominając o tym, że wcześniej pewnie miało ja całe osiedle i pewnie z połową miasta? Xd pamiętaj o kwiatach xd
  • Odpowiedz
@LuxAnima mama Ci powie, że musisz się ożenić i jej pokażesz Wayne? Xd ładnie tutaj się przedstawiliscie i tyle, wystarczy lekki przymus i byś obraczkowal prostytutkę a w głowie wymyślił sobie, że przecież zawsze z gumą a latawce z klubów czasem dają bez więc twoja lepsza. chłopcy muszą a faceci mogą.
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Ty się chcesz pokłócić dla zabawy czy co? xD Gość sobie zrobił ankiete dla zabawy a ty przeżywasz jakbyś rzeczywiście miał jedną z nich poślubić. Wiesz że to nie jest na serio i to że ktoś z tej trójki wybrał którąś to nie znaczy że w prawdziwym życiu serio by do niej podbijał?
  • Odpowiedz
@LuxAnima ja cały wykop traktuję jako zabawę i na pewno tego postu i ankiety nie przeżywam. Wpadłem, napisałem komentarz podsumowania do waszych wyjaśnień dlaczego byście poślubili sprzedawczynię gówna w skarpetce i tyle.
A to czy by podbijał to wiesz, wystarczy powiedzieć "musisz" i ty byś nie widział innej opcji niż wybrać jedną z 3 xd
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Wykopek: Gdybyś miał wybrać to wolisz zjeść budyń truskawkowy czy czekoladowy?
Inny wykopek: Czekoladowy
WhiskyHaze: Haha są jeszcze budynie waniliowe ale jakby cie zmusili to byś jadł to czego nie chcesz haha ale dałeś się zmusić do zjedzenia budyniu czekoladowego ja bym nie jadł żadnego kisiel bym zjadł bo jestem mądry

Tak widze tą konwersacje. Czarna lista i papa
  • Odpowiedz