Aktywne Wpisy

lord-nihilus +69
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jakie marki perfum uważacie za przereklamowane, a które za niedocenione?
Ja nigdy nie zrozumiem fenomenu marki Xerjoff. Żadna z ich kompozycji mnie nie zaskoczyła i nie znalazłem w nich nic szczególnie odkrywczego. Do tego kompletnie nie podobają mi się flakony. Jedynym zapachem, który faktycznie przypadł mi do gustu, jest Erba Pura - ale tylko zimą i na kobiecie, wtedy potrafi pachnieć naprawdę świetnie, no ale nie za tą cenę.
Z kolei Lalique
Ja nigdy nie zrozumiem fenomenu marki Xerjoff. Żadna z ich kompozycji mnie nie zaskoczyła i nie znalazłem w nich nic szczególnie odkrywczego. Do tego kompletnie nie podobają mi się flakony. Jedynym zapachem, który faktycznie przypadł mi do gustu, jest Erba Pura - ale tylko zimą i na kobiecie, wtedy potrafi pachnieć naprawdę świetnie, no ale nie za tą cenę.
Z kolei Lalique

IMO Najlepszy wybór to Wayne. Gotuje, stały partner i w miarę ogarnięta ¯\(ツ)/¯
A to czy by podbijał to wiesz, wystarczy powiedzieć "musisz" i ty byś nie widział innej opcji niż wybrać jedną z 3 xd
Inny wykopek: Czekoladowy
WhiskyHaze: Haha są jeszcze budynie waniliowe ale jakby cie zmusili to byś jadł to czego nie chcesz haha ale dałeś się zmusić do zjedzenia budyniu czekoladowego ja bym nie jadł żadnego kisiel bym zjadł bo jestem mądry
Tak widze tą konwersacje. Czarna lista i papa