Wpis z mikrobloga

A cóż to, nasz ekspert kanału zero, potężny ekonomista na którego ja i pewnie paru mirków kiedyś głosowaliśmy, Robert Gwiazowski okazał się być członkiem rady nadzorczej dewelopera.
To wyjaśnia kwestie która bardzo mnie dziwiła jako kogoś kto w miarę go szanował, a konkretnie jego nadgorliwość pod kątem utrzymania obecnych cen na rynku nieruchomości.
#nieruchomosci
MateuszNH - A cóż to, nasz ekspert kanału zero, potężny ekonomista na którego ja i pe...

źródło: temp_file354404833117934326

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Klepajro wolnorynkowych kucow już nie ma bo zweryfikował ich rynek. Teraz są łebki wierzące że brak składki zdrowotnej i „zniesienie podatków” uczyni z nich milionerów (aktualnie są na minimalnej ale to kwestia innego prezydenta i rolę się odwrócą)
  • Odpowiedz
Robert Gwiazowski okazał się być członkiem rady nadzorczej dewelopera.

@MateuszNH: On się okazał czy tylko zbieżność imion i nazwisk? Ktoś się w to wgłębiach czy uznajemy wszystkich ludzi którzy się tak samo nazywają jako jedną osobę?
  • Odpowiedz
  • 12
@Janusz_Rekina: Mi wystarczy 30% co już jest realne, ale jak dadzą więcej to prosze bardzo. Zresztą ja mam mieszkanie, bardziej mnie interesuje kierunek i sprawiedliwość społeczna niż ile tam taniej mógłbym kupić bo na razie nie planuje, za to za 8-10 lat będę przechodził na większe więc w bardzo długim terminie też na tym zyska, tak jak praktycznie każdy kto nie spekuluje.
  • Odpowiedz
On się okazał czy tylko zbieżność imion i nazwisk? Ktoś się w to wgłębiach czy uznajemy wszystkich ludzi którzy się tak samo nazywają jako jedną osobę?

@KochanekAdmina: szybciej by Ci bylo wejsc tutaj i zobaczyc ze urodzony 23 marca robert gwiazdkowski zasiada. w to sie nie trzeba wglebiac
  • Odpowiedz
  • 11
@muchatse Z tego wynika że nie można brać pod uwagę jego opinii na temat rynku nieruchomości bo może mieć określony interes. Niestety jedyni "eksperci" którzy ja podzielają albo mają dużo mieszkań albo są w takiej radzie.
  • Odpowiedz