Aktywne Wpisy

mariusz5891 +3
Mircy jaka alternatywa dla #biedronka? NajbliΕΌej domu mam wΕaΕnie ten sklep ale tam zawsze zapchany parking, tΕumy ludzi, palety w alejkach i te ich skomplikowane systemy naliczania promocji... Od razu mΓ³wiΔ ΕΌe nie interesujΔ
mnie ΕΌadne #auchan #kaufland gdzie trzeba przejΕΔ kilometry ΕΌeby kaΕΌdΔ
alejkΔ odhaczyΔ. Mieszkam na obrzeΕΌach #lodz i mogΔ na luzie dojechaΔ do okolicznych miejscowosci wiΔc konkurencja jest spora. A
Jaka alternatywa dla biedronki?
- Dino 40.2% (315)
- Aldi 24.1% (189)
- Netto 12.1% (95)
- Stokrotka 7.0% (55)
- Polomarket 5.4% (42)
- Intermarche 11.2% (88)

0Fifi 0
Przymierzam siΔ do zmiany gΕΓ³wnego konta bankowego. Obecnie i przez wiele lat mam w PKO BP, natomiast przyglΔ
dajΔ
c siΔ ofertom innych bankΓ³w zauwaΕΌyΕem, ΕΌe PKO za przeproszeniem ma w dupie starych/staΕych klientΓ³w. Mianowicie, ich bank celuje chyba w emerytΓ³w, ktΓ³rych jedynym celem jest otrzymanie przelewu za pracΔ i nastΔpnie opΕacenie rachunkΓ³w. DostΔpnoΕΔ tych funkcji to chyba jedyna zaleta tego banku.
Dlatego zwracam siΔ z pytaniem:
W jakim banku sami macie konto (jaki
Dlatego zwracam siΔ z pytaniem:
W jakim banku sami macie konto (jaki

![Superlutownica czyli cztery sposoby na transformatorΓ³wkΔ [TOWARY MODNE 300]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/20a38fca22eeb0baf2133a75c9193117bf54dc01357a5f1cba95df35eec7304a,q80.jpg)

N - Nogi
U - UkΕad motoryczny
K - KurΕa ten debil BezrΔ k robi stypiarski program dla k---------w z ofa zamiast marconia z muraΕskΔ
Komentarz usuniΔty przez moderatora