Wpis z mikrobloga

• 2
@elita1001: pomyślałem, że z okazji tych świąt zrobię coś miłego dla tagowych atencjuszy. Obstawiam,że z tego grona tylko pyczasty to doceni. srawek na zielonych kontach mnje omija,irek is dead na Wykopie a czyka to wiadomo - honorem się uniesie ,nie podziękuje ani viceversa nie uczyni ,tylko siedzi w tej swojej kanciapie i kombinuje za co ten mój wysryw zgłosić. Skończy się jak zawsze - tekstami o kontynyrach,tryrytkach i lołajkju dla
  • Odpowiedz
@bellacavem: tak. Dlatego ja usuwam go pod moimi wpisani, ten czyka lateksowy pet i błazen. Fikołki robi zasiłkowiec bez życia, uważaj by ci nie narobił na obrus ten "kurczaczek"
  • Odpowiedz
  • 4
@elita1001: niech sobie robi. Ja go znam od jego narodzin pod tym nickiem .Co on może?
Troszkę się dowartościuje pisząc skuciate komentarze, usunie moje wypowiedzi i tyle.
Nawet zbanować nie potrafi. irek to potrafił a nie ten paranoik.
  • Odpowiedz
  • 1
@Dont_fall_apart: ten środkowy kurczaczek?
Eric Stoltz, aktor jednej roli ,w filmie" Maska ".
P.S. To nie ta " Maska" z Carreyem.
A jeśli pytasz o drugiego wysokoczolistego - ten na tle króliczych uszu to jakiś filantrop.
Łazi tu pomiędzy menelami z kamerką, na hotele ich prowadza, tyskie zgrzewkami kupuje, z apteki z torbami zakupów wychodzi.
Jakiś producent filmowy czyniący dobro, wystarczy śmierdzieć szczynami i już obiecuje, że będziesz sławny.
  • Odpowiedz