Aktywne Wpisy

mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ostatnio w czasie rozmowy wyszlo ze moja dziewczyna twierdzila ze to normalne ze ludzie czesto utrzymuja kontakt jesli laczyla ich jakas "lozkowa przygoda", niezobowiazujacy s--s i takie tam. No i wymsknelo jej sie ze ona utrzymuje z jednym facetem kontakt bo to dalej jej znajomy, nawet ja go niby poznalem ale nie wiem o kogo chodzi bo nie chciala powiedziec. Powiedziala ze to totalnie bylo fizyczne i nie
Ostatnio w czasie rozmowy wyszlo ze moja dziewczyna twierdzila ze to normalne ze ludzie czesto utrzymuja kontakt jesli laczyla ich jakas "lozkowa przygoda", niezobowiazujacy s--s i takie tam. No i wymsknelo jej sie ze ona utrzymuje z jednym facetem kontakt bo to dalej jej znajomy, nawet ja go niby poznalem ale nie wiem o kogo chodzi bo nie chciala powiedziec. Powiedziala ze to totalnie bylo fizyczne i nie

Soothsayer +37
PoC pieczętowania okna, dobrze odcina, w połączeniu z roletami zewnętrznymi na balkonie w salonie praktycznie odcina światlo mimo, że słońce wali centralnie w okna, przebijają się symboliczne promyki, ale mogę też zrobić drugą warstwę tkaniny bo jeszcze zostało mi sporo różnych jak szyłem sobie ciuchy
źródło: 490983631_580298884415137_4401306386304311561_n
Pobierz

Ale kiedy Mentzen dostaje 40% wpłat od deweloperki, to wtedy jest to metafizyka, spotkanie z najwyższym, wyjątkowa sytuacja. A poza tym to nie interesuj się pan i nie kręć afery, bo nie ma z czego.
#nieruchomosci #polityka #konfederacja
źródło: Mentzenfizyka
PobierzKażdy może wpłacić, te wpłaty nic nie oznaczają.
Oczywiście tylko w wypadku Mentzena, bo dla reszty to łapówka aby wprowadzić BK0%
pan Ossowski - buduje miecze świetlne - https://www.se.pl/slask/warsztat-w-bielsku-bialej-jak-z-gwiezdnych-wojen-to-tam-wykuwa-sie-miecze-swietlne-aa-vyfZ-mCRp-63be.html
pan kopeć - 43.22.Z Wykonywanie instalacji wodno-kanalizacyjnych, cieplnych, gazowych i klimatyzacyjnych
42.11.Z Roboty związane z budową dróg i autostrad
42.91.Z Roboty związane z budową obiektów
W każdym razie mam propozycję. Podziel wpłaty od deweloperów i tych, którzy wg Ciebie nie powinni być liczeni na katagorie i zrób zestawienie jak to wygląda ilościowo i procentowo dla Trzaskowskiego, Mentzena oraz do parlamentarnych dla PSLu, PiSu i KO. I wtedy myślę możemy porozmawiać na ten temat. Jeśli nie, to liczymy tak sama jak dla Trzaska i innych i
@merciless85: ja pisałem. O nim w połowie jest ten wpis.
W drugiej połowie o Mentzenie i takich jak Ty, co robią fikołki, aby udowodnić, że tak naprawdę do nie było żadnych wpłat od deweloperów.
No i co najlepsze, właśnie robisz fikołki. Nawet się wysilać za bardzo nie musiałem xD
@merciless85: i tu jest ten myk - nie muszę
@merciless85: przecież nawet nie tyle co budowlana, a także wszystkie firmy około budowlane były liczne w obydwu przypadkach jako deweloperzy. Nie przeszkadzają ci w życiu codziennym aż tak podwójne standardy?
@Deska_o0: Podwójne standardy bo? Przeciez ja nie pisałem nic o Trzaskowskim xD
Na szczęście zostaje Hołownia którego jako jedynego z poparciem powyzej błędu statystycznego nie udało się kupić deweloperom, a który już raz realnie zatrzymał dopłaty i sprzeciwia im się niezależnie od formy.
Gdzie tak twierdziłem, udowodnij.
@merciless85 jak ognia boisz się użyć Trzaskowskiego. Czyż nie z nim walczy Mencen w kampanii? Czyli jak nie było wcześniej żadnego argumentu to teraz go nie można użyć? Co to za forma