Wpis z mikrobloga

@bellacavem ale wiesz, że da się ustawić premierę? A zresztą, samo renderowanie przez jutuby trwa swoje też, filmy są publikowane dopiero po zrenderowaniu, kto ma jutuby i filmy wrzucał ten wie
@barnej_i_bliny także proszę o ponowne sprawdzenie wątku
  • Odpowiedz
@Benjaminex: po pierwsze, to są kilkuminutowe filmy. Zakładając, że tuż przed swoim snem o 18:00 wrzucił je na kanał, to na pewno nie renderowały się dwie godziny. Po drugie, oczywiście da się ustawić godzinę premiery filmu, ale kto normalny ustawiłby je tak nierówno? Jak już to 20:20 i 21:00
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: to zobacz kiedy ja napisałem moją wypowiedź o automatach a kiedy ty swoją o robocie. Kolejny plagiat popełniłeś. Nie wstyd tobie kraść wypowiedzi takiego lołajkju jak ja? Ogarnij się, skup się na zgłoszeniach a nie wypisujesz bzdety i tworzysz skuciate ankiety.
  • Odpowiedz
@bellacavem: Cziki wulkan kreatywności, Cziki 1 ankieter Wypok! Cziki analizuje Choroszcz na tagu, by samemu tworzyć trendy i kanalizować uwagę koboldów wedlug uznania na bezpieczne i pożądane dla mnie tematy. Cziki kreator i manipulator! Decepcja i incepcja - władca marionetek, człowiek cienia.
  • Odpowiedz