Aktywne Wpisy
p0melo +963
Rząd testuje centralny system do umawiania wizyt do lekarza na NFZ. Trzymanie terminów dla znajomych, wpychanie rodziny przed kolejką po wdrożeniu tej aplikacji może być utrudnione.
Twórcy aplikacji mają największe obawy związane z tym że przychodnie nie będą chciały udostępniać prawdziwego grafiku bo.... lekarze którzy powinni być w szpitalu, robią overemployment i siedzą w prywatniej przychodni, a hajs pobierają jakby byli zatrudnieni na pełen etat, a do publicznej placówki przychodzą na 2
Twórcy aplikacji mają największe obawy związane z tym że przychodnie nie będą chciały udostępniać prawdziwego grafiku bo.... lekarze którzy powinni być w szpitalu, robią overemployment i siedzą w prywatniej przychodni, a hajs pobierają jakby byli zatrudnieni na pełen etat, a do publicznej placówki przychodzą na 2
źródło: Image
Pobierz
Ale to jest złoto, dlaczego ja to dopiero teraz odkryłem...
Chodzi o płacenie za paliwo apką przy dystrybutorze.
Kończę tankować, odkładam pistolet, skanuję kod qr, akceptuję płatność face-id i odjeżdżam.
Bez kolejki.
Bez pytań o kawę.
Bez pytań o płyn do spryskiwaczy w cenie złota.
Chodzi o płacenie za paliwo apką przy dystrybutorze.
Kończę tankować, odkładam pistolet, skanuję kod qr, akceptuję płatność face-id i odjeżdżam.
Bez kolejki.
Bez pytań o kawę.
Bez pytań o płyn do spryskiwaczy w cenie złota.
źródło: Orlen-Pay-5
Pobierz

Wyobrażacie sobie to samo z Korwinem? Janusz to był cyborg w trybie masakrowania lewaków, chodził na wywiady i debaty wszędzie gdzie się dało żeby siać dobre słowo o niewidzialnej ręce wolnego rynku. Korwin jakby dostał zaproszenie nawet 10 minut przed debata to by zaaplikował w siebie cukier i zapieprzał z drugiego końca świata jak pojawiła się okazja do masakrowania socjalistów xD
A mentzen? Obsrany po pachy podrzędnego marksisty i typa z mam talent xD
#bekazprawakow #debata #neuropa #konfederacja #polityka
źródło: temp_file370794807708177732
Pobierzhołownia i biejat pojechali i mogę być pewny że im słupki urosną bo coś jednak sie powypowiadali
@djtartini1: przeciez ta Republiki miała sie odbyc i zapraszali na nią każdego, nawet szymka
@djtartini1: przeciez slawek ustawicznie do nich chodzi, co ty opowiadasz typie xD
juz w czwartek na nia zapraszali, nie udawaj debila. Senyszyn i Biejat dały rade a potezny suawek nie XD
@djtartini1: Szkoda że mentzen tego nie wie ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: IMG_2616
Pobierz@jozef-dzierzynski: No to jest jeden dzień przed debatą to jest niepoważne, nie mów, że nie xD. Tak jak pisałem lawinę ruszył Hołownia i ciągu dnia wszystko się zmieniło, to w ogóle parodia. Zresztą nie chodzi tylko o Memcena, połowy kandydatów nie było bo mysleli, że nie wypali koniec końców. No i
@djtartini1: no to kim jest sławek skoro do nich chodzi?
źródło: uid_8711e6c7f07244be865ddfe3fadfe46c_width_900_play_0_pos_0_gs_0_height_506
Pobierzźródło: 1000012414
Pobierz@yahoomlody: ale tak obiektywnie, to memcen na takiej debacie może tylko stracić. Nie ma nic do zyskania, bo w ogóle nie radzi sobie na takich debatach, co więcej, musiałby się tłumaczyć ze wszystkiego. A tak, chłopcem do bicia był Trzaskowski (a strata Trzaskowskiego to potencjalna szansa na zysk