Aktywne Wpisy

JaNieGejJaPapiesz +242
ciekawe jaka grupa spoleczna będzie nastepnym wrogiem wykopu
#psiarze
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego psy nie mogą srać do kuwety tak jak koty?
Ogromny plus brak gówna i szczyn na chodnikach ¯\(ツ)/¯
Dla psiarzy to chyba neutralne bo i tak na chacie mają tony bakterii kałowych ale oni to chyba lubią ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego psy nie mogą srać do kuwety tak jak koty?
Ogromny plus brak gówna i szczyn na chodnikach ¯\(ツ)/¯
Dla psiarzy to chyba neutralne bo i tak na chacie mają tony bakterii kałowych ale oni to chyba lubią ( ͡º ͜ʖ͡º)

hołownia i biejat pojechali i mogę być pewny że im słupki urosną bo coś jednak sie powypowiadali
@djtartini1: przeciez ta Republiki miała sie odbyc i zapraszali na nią każdego, nawet szymka
@djtartini1: przeciez slawek ustawicznie do nich chodzi, co ty opowiadasz typie xD
juz w czwartek na nia zapraszali, nie udawaj debila. Senyszyn i Biejat dały rade a potezny suawek nie XD
@djtartini1: Szkoda że mentzen tego nie wie ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: IMG_2616
Pobierz@jozef-dzierzynski: No to jest jeden dzień przed debatą to jest niepoważne, nie mów, że nie xD. Tak jak pisałem lawinę ruszył Hołownia i ciągu dnia wszystko się zmieniło, to w ogóle parodia. Zresztą nie chodzi tylko o Memcena, połowy kandydatów nie było bo mysleli, że nie wypali koniec końców. No i
@djtartini1: no to kim jest sławek skoro do nich chodzi?
źródło: uid_8711e6c7f07244be865ddfe3fadfe46c_width_900_play_0_pos_0_gs_0_height_506
Pobierzźródło: 1000012414
Pobierz@yahoomlody: ale tak obiektywnie, to memcen na takiej debacie może tylko stracić. Nie ma nic do zyskania, bo w ogóle nie radzi sobie na takich debatach, co więcej, musiałby się tłumaczyć ze wszystkiego. A tak, chłopcem do bicia był Trzaskowski (a strata Trzaskowskiego to potencjalna szansa na zysk