Wpis z mikrobloga

Debata pokazała, że Trzaskowski nadaje się na prezydenta pod tym kątem, że on prostu jest na bieżąco w tym wszystkim, wie co się dzieje na świecie, wie jak działa państwo. To nie jest przypadkowa osoba tylko doświadczony polityk. W polityce jeszcze potrzebny jest Hołownia i Biejat. Reszta może zająć się czymś innym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#debata
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Howea: tak tak wie co się dzieje na świecie tzn u nawrockiego w sztabie wyborczym żeby sobie z nim podebatować i innych mieć w dupie xD Kandydat miałki bez linii poglądowej, biorący to co mu przyniesie akurat w tym momencie sondaż za swoje poglądy. Jeśli serio chcesz głosowac na kogoś takiego i jeszcze się tym chwalić to niech Bóg ten kraj ma w opiece
  • Odpowiedz
  • 0
@ButtHurtAlert Oglądałam debatę i wiem co mówił. Czasami nie podobało mi się jak coś mówił, ale jest praktycznie nie do zagięcia jeśli chodzi o znajomość różnych mechanizmów, jak działa państwo, polityka międzynarodowa itd. Zresztą jak sam mówił robił z tego doktorat i to widać.
  • Odpowiedz
@Howea no to co takiego konkretnego mówił?
Bo ja zauwazylem:
-odwrócenie się od własnych wyborców, w Warszawie dotowanie organizacji lgbt, pokazywanie się jako ten nowoczesny, tu wstyd żeby nie wystąpić z flaga lgbt bo mu w sondazach wyszło że nie warto i ja schowal
-nie odpowiadanie na pytania, polityczna paplanina, na przykład o mieszkaniówce
-nie było chyba żadnego pytania od niego do kogokolwiek innego niż nawrocki(Nawrocki też wiadomo na trzaska ale
  • Odpowiedz
@Howea: Słaba ta argumentacja, "wie co się dzieje". Trzeba mieć kręgosłup reagować w razie zagrożenia. Ja nie widzę w kandydacie, że on wie co się dzieje. Trzaskowski nie wie co się dzieje.
  • Odpowiedz