@KonserwatywnyMocny: Grasz na PC? Nie dziwię się, że symulatory chodzenia nie podpasowały mając taki wybór normalnych gier na Steam. ( ͡°͜ʖ͡°) To samo GoW i Horizon. Pomyśleć, że sonyboye (specjalnie z małej) spuszczają się nad takimi grami, kiedy jeszcze w generacji PS3 mieli normalne gry jak GoW 3 lub Infamous.
@SonidoStark: No grałem dużo na PS3 i PS4 ale później wróciłem do PC. Ograłem GOW 2018 jeszcze na PS4 i to dla mnie gra max 5/10. Dosłownie nie ma w sobie nic ciekawego. Tlou2 jak do tej pory też tak oceniam. Dramatyczne robią te gry. Teraz to dosłownie od kilku godzin biegam do przodu byłe szybciej to skończyć a wątek grania tą Abby zamiast trwać godzinie przeciąga się w nieskończoność
@KonserwatywnyMocny: Wystarczy grać w gry z wieloma elementami gameplayu - Kingodome Come 1 i 2, Death Stranging, jakieś souls-like, Baldur's Gate 3 i Hogwart's Legacy. Generalni gameplay >>> fabuła i jakieś symulatory chodzenia. Podpatrz sobie jeszcze indyki, np. ostatnio dobrze mi się grało w The Citadel i Beyond: Citadel.
@KonserwatywnyMocny Ja jestem przekonany, że oni chcieli wątek Abby wypuścić jako DLC ale przy testach wyszło im, że ludzie mają taki w---w, że im by się ten dodatek nie sprzedał xD
Ja uwielbiam TLOU2 i jak wjeżdża wątek Santa Barbara to robi mi się smutno bo wiem że to już koniec :(
@SonidoStark: chłop pisze że tlou2 rozwleczone a ty mu polecasz kingdom Come albo death stranding gdzie się robi literalnie te same fetch questy wiele razy, lol
@SonidoStark: @Mega_Smieszek Skończyłem już całość i moje expose wygląda tak. Chyba rzeczywiście ten etap grania Abby miał być dlc ale wcisneli go z dopy do gry. Ogólnie gra jest nudna i szczególnie wnerwiały mnie fragmenty gdzie trzeba się przeciskać przez szczelinę albo otwierać drzwi co trwa kilka sekund. Oczywiście podczas tego widziałem że procek zaczyna pracować czyli cos tam się doczytuje w tle. Niby nic złego ale to jest
#gry #tlou2
Grasz na PC? Nie dziwię się, że symulatory chodzenia nie podpasowały mając taki wybór normalnych gier na Steam. ( ͡° ͜ʖ ͡°) To samo GoW i Horizon. Pomyśleć, że sonyboye (specjalnie z małej) spuszczają się nad takimi grami, kiedy jeszcze w generacji PS3 mieli normalne gry jak GoW 3 lub Infamous.
Ja uwielbiam TLOU2 i jak wjeżdża wątek Santa Barbara to robi mi się smutno bo wiem że to już koniec :(
Chyba rzeczywiście ten etap grania Abby miał być dlc ale wcisneli go z dopy do gry. Ogólnie gra jest nudna i szczególnie wnerwiały mnie fragmenty gdzie trzeba się przeciskać przez szczelinę albo otwierać drzwi co trwa kilka sekund. Oczywiście podczas tego widziałem że procek zaczyna pracować czyli cos tam się doczytuje w tle. Niby nic złego ale to jest