Aktywne Wpisy
Felixu +64
#przegryw #przemyslenia #pieniadze #pracbaza #rozowepaski #niebieskiepaski #korposwiat
Ja nie wiem, czy to trolling, ale jak czytam tu na wykopie, że co niektórzy twierdzą, że pensja 10 000 netto to nie jest dużo, żeby sobie na luzie żyć to ja się zastanawiam czy ja żyję w jakiejś innej rzeczywistości, czy o co chodzi.
Jak tylko przeglądam ogłoszenia o pracę
Ja nie wiem, czy to trolling, ale jak czytam tu na wykopie, że co niektórzy twierdzą, że pensja 10 000 netto to nie jest dużo, żeby sobie na luzie żyć to ja się zastanawiam czy ja żyję w jakiejś innej rzeczywistości, czy o co chodzi.
Jak tylko przeglądam ogłoszenia o pracę
Salido +1193
Minął 17. (z 73) dzień wakacji.
NIKT NIE ZGINĄŁ!!!
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 0 wypadków śmiertelnych w których zginęło 0 osób.
100
NIKT NIE ZGINĄŁ!!!
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 0 wypadków śmiertelnych w których zginęło 0 osób.
100
Wyobraźcie sobie jakiego #!$%@? najwiekszego na świecie spotkałem w moim mieście Milton Keynes. Zgubiłem portfel wracając z pracy. Zadzwonilem do banku, na policje, nie mam kart, dowodu, prawka. No katastrofa. Wakacje bez prawa jazdy w Polsce? niemozliwe. Nowa praca, którą już zacząłem nie zaczeła by się gdybym nie odzyskał dowodu. Ale jak to sie stało. Otoż w tym samym dniu zgubienia porfela. Dostałem wieczorem wiadomość od POLAKA(sic!) że muszę sie z nim skontaktować bo ma mój portfel. (Kasy w srodku nie było, więc stratny nie byłem) Jednak podczas rozmowy cały czas naciskał na temat znaleźnego i nagrody. Powiedziałem mu żeby się nie martwił bo na pewno jakąś flaszeczke postawie. A on na to : Flaszeczke mówisz, to ja Ci powiem 100funtów albo #!$%@? tą całą akcje. Ja w stresie umowilem sie z nim, chciałem tylko odzyskać moje dokumenty, dałem mu kase, oddał mi portfel. Tak teraz żałuje że nie zadzwoniłem na policje. Jeden z największych błędów jakie popełniłem w walce ze #!$%@?ństwem. Mam tylko nadzieje, że kiedyś karma do niego wróci. I straci na przyklad #!$%@?.
Ale jakas rekompensata należy mi sie za znaleźne
Dokładnie tak napisał
@jaywalker: w Milton Keynes nie ma Scotland Yardu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KredaFreda: mnie też zawołaj jak się coś akcja rozwinie, i powodzenia