#danielmagical podobno 2 mieszkań. Czyli zarobek moglby miec jakby mial mozg i chwile wytchnienia od wody i patologii. Generalnie o te mieszkania toczy sie gra. Nie zdziwie sie jakby mityczny sponsor byl kims z rodziny. Tam jest 600 tysiecy w obiegu lekko licząc. O tym wszyscy zapominamy. O grubym hajsie w obiegu #patostreamy
@bitrab: kolejny który w ogóle nie zna uniwersum, ale się musi wypowiedzieć on jest alkoholikiem od przynajmniej 10-15 lat i był już na 10 przymusowych odwykach
@bitrab: Brałem ten scenariusz pod uwagę,już w tamtym roku. Gdy pojawił pomocny Enzej,a później Mela z czymś do podpisania poza streamem. Ale szybko połapałem się,że w koło Majuska kręcą się same bezmózgi! Później wleciały tu screeny z ksiąg wieczystych. A mieszkanie/mieszkania mają być na kuzynkę przepisane,po jego śmierci. No bo ktoś kumaty,to by już dawno miał w garści te mieszkania. Do tego jest jeszcze monitoring vikop,który nad tymi mieszkaniami czuwa
@arsze_nick: Nie zbierałem tego. Było napisane,że mieszkanie należy do Mariusza. Temat kuzynki mógł być załatwiony notarialnie, jeszcze za życia jego rodziców.
on jest alkoholikiem od przynajmniej 10-15 lat i był już na 10 przymusowych odwykach
- 600k PLN
- gruby hajs
wybierz jedno XDD
Brałem ten scenariusz pod uwagę,już w tamtym roku. Gdy pojawił pomocny Enzej,a później Mela z czymś do podpisania poza streamem. Ale szybko połapałem się,że w koło Majuska kręcą się same bezmózgi!
Później wleciały tu screeny z ksiąg wieczystych.
A mieszkanie/mieszkania mają być na kuzynkę przepisane,po jego śmierci.
No bo ktoś kumaty,to by już dawno miał w garści te mieszkania. Do tego jest jeszcze monitoring vikop,który nad tymi mieszkaniami czuwa
Nie zbierałem tego. Było napisane,że mieszkanie należy do Mariusza.
Temat kuzynki mógł być załatwiony notarialnie, jeszcze za życia jego rodziców.
@bitrab: przecież to wiadomo od pierwszego sezonu ale ciiii ( ͡° ͜ʖ ͡°)