Aktywne Wpisy

bialykruczek +14
Staramy się z różową o dziecko już ponad 8 miesięcy. Różowa, w każdym miesiącu kiedy okazuje się że znów nic, popada w histerię.
Chciałbym jakoś pomóc ale w kraju w którym mieszkamy, każde wyjście do lekarza to są kwoty przekraczające budżet a za darmo nie ma nic. Pewnie w PL są jakieś poradnie gdzie można za parę tysięcy coś zdziałać? Ale i tak się nie wybieramy, może za rok. Nie bardzo się
Chciałbym jakoś pomóc ale w kraju w którym mieszkamy, każde wyjście do lekarza to są kwoty przekraczające budżet a za darmo nie ma nic. Pewnie w PL są jakieś poradnie gdzie można za parę tysięcy coś zdziałać? Ale i tak się nie wybieramy, może za rok. Nie bardzo się

#samochody
Kupował ktoś samochód od aaaauto? Chciałbym dowiedzieć jak to u was wyglądało bo opinie w Internecie są dosyć mieszane.
Kupował ktoś samochód od aaaauto? Chciałbym dowiedzieć jak to u was wyglądało bo opinie w Internecie są dosyć mieszane.

#webdev #grafika #januszewebdevu #colepsze
Ogólnie to PS (ale który to też zależy do czego)
Do rysowania Krita.
Dużo ludzi siedzi na CS3. Chociaż nawet w 7 ludzie pracują...
@kmicolo: Ok, to ze Tobie nei spasowal to nie znaczy ze wszyscy tak maja.
Poza tym w takim razie stawiajac w taki sposob pytanie jedynie co chciales osiagnac to #gownoburza
Kilka razy instalowałem gimpa, ale za każdym razem nie mogłem znaleźć którejś opcji dostępnej w photoshopie, która akurat była mi potrzebna. Więc PS u mnie zdecydowanie wygrywa.
Nawiasem mówiąc Photoshop też nie jest idealny brak mu np. opcji zapisu grafik w jakości 2 lub 4 bity/pixel, ale w porównaniu z GIMPEM uważam go za bezkonkurencyjny.