Wpis z mikrobloga

Najgorsze jest to, że w tej całej sytuacji jak zwykle staruchy w grafitowych, niebieskich i czarnych garniakach ograły i dojechały młodych i tak to zawsze się kończy w kwestiach finansowych, zawodowych i ekonomicznych.

W pracy zawsze dojeżdżał mnie management, czyli siwi starcy w garniakach i jedna stara baba. Na mieszkaniach i nieruchomościach staruchy nas młodych rozjechały. Morawiecki nas dojechał na covidzie inflacją, destabilizacją i wszystkim, więc oszczędzających na mieszkania, czy coś tam innego młodych dojechali, bo staruchy już mają.

No, a teraz rozegrała nas stara, pomarańczowa małpa w niebieskim garniaku i jego świta, oraz pewnie stoją za tym też staruchy z managementu, funduszy i siwe łby w grafitowych garniakach w wieku od 78 do prawie 100 lat. :(

I tak całe życie młody, strollowany przez staruchów, czeka mnie etat i dodatkowo orka na szparagach po godzinach, żeby odrobić lewarek.

#gielda #cfd
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

I tak całe życie młody, strollowany przez staruchów, czeka mnie etat i dodatkowo orka na szparagach po godzinach, żeby odrobić lewarek.

@MakiawelicznyAltruista: tak się kończy lewarek XD, trzeba było inwestować długoterminowo i też byś sporo zyskał a nie pakować się lewar bo się +50% w miesiąc zachciało
  • Odpowiedz