Aktywne Wpisy

xmadesio +81

Tywin_Lannister +134
Czekajcie, czyli istnieją ludzie, którzy zapłacili 100 zł, żeby obejrzeć sklejkę teledysków polskiego rapera (i nie mogą obejrzeć nawet tego drugi raz), a teraz tłumaczą, że było warto - i że byli uczestnikami niesamowitych artystycznych doznań? Czy się mylę i to było na żywo transmitowane w jakimś studiu jako performance na żywo? Bo jeżeli to jednak ta druga opcja, no to mniejsza beka, i trochę zwracam honor, ale nadal to dla mnie

W pracy zawsze dojeżdżał mnie management, czyli siwi starcy w garniakach i jedna stara baba. Na mieszkaniach i nieruchomościach staruchy nas młodych rozjechały. Morawiecki nas dojechał na covidzie inflacją, destabilizacją i wszystkim, więc oszczędzających na mieszkania, czy coś tam innego młodych dojechali, bo staruchy już mają.
No, a teraz rozegrała nas stara, pomarańczowa małpa w niebieskim garniaku i jego świta, oraz pewnie stoją za tym też staruchy z managementu, funduszy i siwe łby w grafitowych garniakach w wieku od 78 do prawie 100 lat. :(
I tak całe życie młody, strollowany przez staruchów, czeka mnie etat i dodatkowo orka na szparagach po godzinach, żeby odrobić lewarek.
#gielda #cfd
źródło: 44a9d433aa3e12384ed2a8fb28eaa4896b48ea6c1f7acd762d90cab222dc8ec9
Pobierzźródło: 1743705544495944
Pobierz@MakiawelicznyAltruista: tak się kończy lewarek XD, trzeba było inwestować długoterminowo i też byś sporo zyskał a nie pakować się lewar bo się +50% w miesiąc zachciało
@MakiawelicznyAltruista: zebys sie nie zdziwil ...