Jestem słaby, po 173 dniach, ostatnio zapaliłem na imprezie, 1-2 szlugi. Porażka, ogólnie chciałoby się móc zapalić raz na jakiś czas, ale z tym gównem się tak nie da. Organizm jak poczuje nikotynę, to odstawienie, to przechodzenie przez podobne g---o. #rzucampalenie #p-------y #rzucaniepalenia #nikotyna
Z tego samego powodu alkoholicy nigdy nie mogą pić alkoholu, a seksoholicy nie mogą nigdy uprawiać seksu. Jeśli organizm uzależnia się od substancji, kontakt nawet po wielu wielu latach znowu wpadnie w ciąg. Niestety...są ludzie, których palenie nie rusza i palą okazjonalnie, a są ludzie, którzy się uzależniają. I jak rzuca, to raz na zawsze. Ja zaliczam się do grupy drugiej xd
@Vanderwill a ja nie rozumiem jakim cudem jak ktoś tak długo nie palił papierosów potrafi go zapalić ze smakiem, jak przesiadłam się na iqosa to po jakimś czasie od zwykłego szluga mi się chciało rzygac
Chłop co odpalił Patronite jakieś 5 godzin temu i sru ma 13 kafli na miesiąc xD
A znając regularność SciFuna, to te 13 tysi będzie szło na nic nie robienie - choć może to go zmobilizuje i przynajmniej raz na miesiąc coś dostaniemy.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link