Aktywne Wpisy

Pixario +179
Mam przewlekłą chorobę neurologiczną od około 2 lat, napisałem objawy w Groka i wypluł mi że to choroba kręgosłupa w odcinku szyjnym przy kolejnej wizycie zwróciłem na to uwagę lekarzowi ten obśmiał ale nalegałem i skierowanie na MRI dostałem, prześwietleniu okazało się ze mam tą chorobę kurtyna. I tak przez 2 lata byłem leczony tylko objawowo nikt nie szukał przyczyny do tego pragnę dodać że miałem przez to jedna małą operację chirurgiczną

aspartamowy +120
źródło: Screenshot_20250618-192303
Pobierz

filmik dotyczył faceta z mzuri investments który ma około 10k mieszkań i się tym chwali w forbesie
ALE NIE ROZUMIESZ NIE MOŻNA WPROWADZIĆ KATASTRU BO JAK JA BĘDE PRACOWAŁ CIĘŻKO TO TEŻ BĘDE RENTIERĘ
trzeba mieć naprawdę 80iq
#nieruchomosci #bekazpodludzi #bekazprawakow
źródło: Screenshot 2025-04-03 at 12-54-49 Instagram
Pobierzźródło: Screenshot 2025-04-03 at 13-02-04 Instagram
Pobierzźródło: Screenshot 2025-04-03 at 13-03-48 Instagram
Pobierz@wiggertron3000: na własność tak? chcesz powiedzieć, że typ ma jeden z największych majątków w Polsce o wartości ponad 1mld zł?
Pewnie większość w kredo, ale biznes się kręcił niesamowicie w ostatnich latach, w 2013 miał 100 mieszkań.
@wiggertron3000: vibe typowego k0nfiarza.
@wiggertron3000: toyotą prędzej
10 tys. mieszkań to jego firma zarządza, on to chyba ma maks. kilkaset, nie podał dokładnej
źródło: its-so-simple-matty-matheson
PobierzBo ci co maja więcej to maja jakiekolwiek obycie pozwalające im sie nie kompromitować.
Jak juz masz iq większe jak 80 to wiesz ze kataster nie dotknie takich ludzi.