Wpis z mikrobloga

#przegryw #logikarozowychpaskow #rozowepaski #takaprawda #przemyslenia

Bardzo dużo tych dziewczyn z zajęć tanecznych, na które chodzę, jest nieźle ogarniętych życiowo. Mają dobrze płatne zawody, własne mieszkania, samochody, jeżdżą po świecie. Nieźle, naprawdę nieźle. Takie dziewczyny nie spojrzą na zwykłych przeciętniaków. Zresztą ja jeszcze jak szukałem kiedyś dziewczyny, to sam się wycofywałem jak zobaczyłem, że dana dziewczyna ma wyższą pozycję ode mnie.
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kopytnik_1: dlatego jeśli jest możliwość to trzeba brać młodszą i ładną i najlepiej głupszą od siebie, taka nie zagrozi twojemu statusowi materialnemu i społecznemu plus jak jest znacznie młodsza i uległa to można ją wychować pod siebie
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: Z punktu widzenia blackpilla ich wartość to tyle co możliwości płodności i ani więcej ani mniej ponad to a pieniędzmi biologii nie oszukają.
Trochę mi ich szkoda bo mężczyzna bez rodziny może jakoś tam przeżyć życie a kobieta nie, na starość będzie frustracja i chęć dokopania innym za swoje głupie życiowe wybory.
  • Odpowiedz
Takie dziewczyny nie spojrzą na zwykłych przeciętniaków.

@Kopytnik_1: Nie prawda, zależy też kogo nazywasz przeciętniakiem. Natomiast prawdą jest to, że bardzo często bardzo wielu mężczyzn wkręca sobie różne dziwne rzeczy bo tak naprawdę strach przed zagadaniem/odrzuceniem ich zżera w środku. Poza tym wielu facetów też ma jakiś ewidentny problem jak baba ma trochę wyższą pozycję od niego więc to znowu wszystko w głowie siedzi.
  • Odpowiedz