Wpis z mikrobloga

Mam znajomego co pracuje w wPolsce24, powiedział, że sporo osób od niego z pracy mimo, iż pracują dla innych kandydatów, to będą głosowali rozsądnie za #trzaskowski. Tak stwierdzili po konferencji.

#polityka #wybory #bekazpisu #tvpis
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 1
@Nemayu: Może to dziwić, ale moja znajoma która jest ultra katoliczką, do tego samo myślenie o aborcji dla niej to już grzech, planowała głosować na konfederację bo ma męża z rosji, ale finalnie również powiedziała, że po ten konferencji zagłosuje na #trzaskowski.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
murem za Bążurem

@ratrobro: ja na niego nie zagłosuję, sporo osób uważa mnie za idiotę więc naturalnie bliżej mi do konfederacji, obawiam się tylko, że mój kandydat będzie miał 12%, więc chyba odpuszczę sobie wywracanie stolika.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
Może to dziwić ale mojego szefa kolegi brat od strony babci Marysi zagłosuje na Mentzena, mimo że nie jest katolikiem.

@agareas: a widzisz znam go, należymy razem do kościoła monty pythona, poznałem go w klubie dla płaskoziemców. Opowiadał, że jak wróci z odwyku po 5G to rzeczywiście zagłosujemy razem na Memcena. Nie wiem tylko czy mu się polepszy do tego czasu.
  • Odpowiedz