Aktywne Wpisy

Lewusx +621
24h do wyjścia.
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
źródło: IMG_4876
Pobierz
Teuvo +84
podoba mi się na tym windows 11 że jak się zawiesi explorator plików i się go ubije przez task manager bo nic innego nie da rady zrobić to wtedy znika pasek zadań, menu start, pulpit i wszystko
lata mijają a windows wciąż to samo g---o
lata mijają a windows wciąż to samo g---o

Chciałbym zobaczyć spotkanie mexicano z Olgierdano na żywo (jako taki wspólny lajt u Olo czy coś w podobie, np charytatywny lajw z którego meksyk nic nie zyska) ale tylko pod warunkiem że razem będą oglądać najbardziej zacne filmy Olgierdano, tylko te pełne słów krytyki i wyjaśniania (na przykład Deko Riposta, albo Wyjaśnianie Szczerbatego Kombinatora), w innym wypadku taki event jest absolutnie zbędny, ma lecieć prawda
A na zakończenie dodam że sławku, trafisz do celi; nie wiem jak z zezoliną bo sądy w Polsce są wiadomo jakie (pewnie jej dadzą dużo mniejszy wyrok, ale raczej suchą łapką nie wyjdzie z tej afery, zobaczymy), w każdym razie Nowaki, spotka was sprawiedliwość za to co robiliście ludziom, nie skończy się dla was to wszystko dobrze I BARDZO DOBRZE. TAKĄ PATOLĘ TRZEBA ZWALCZAĆ I NISZCZYĆ #patostreamy
I jaką rolę miałby odegrać meksyk?
Już pomijam fakt że ktoś taki jak Olo nie będzie się zniżał do wspólnego lajtu z oszustem i oprawcą własnej matki.
@radddddmartttttt @krzysztof_suchodolski właśnie nie zrozumieliście o co mi chodzi, taki lajt miałby sens tylko wtedy gdyby Olo wyjaśniał menela na żywo, oraz oglądanie filmów Olgierdano gdzie byłoby jechane po menelu i pokazywana jego fałszywość a menel dostałby za taką współpracę równe 0 złotych
Wspólny lajt Olo i Jareczka, prawie bym się nabrał...
A tak na poważnie, to chciałbym żeby ktoś zrobił serię wyjaśniającą Rafiego i jego pyerdolenie na gniotach, w starym stylu Olgierdano wspominając za każdym razem, o grzebaniu w hobokach za Biedronką, nagrywaniu skremowania własnej matki lub o wyłudzaniu dotacji na jednoosobową dotację czy biurze podróży w stodole w Gnieciukach.