Wpis z mikrobloga

@biedachuop: Przecież od GABAergików z alko nie jest sie latwo przekrecic chyba? Nigdy nie małem problemów z oddechem po mieszaniu benzo i alko. Jedynie jak mieszałem opio z piwerkami to czuć było, że lekko siada taki miks na oddech
  • Odpowiedz
@zssrauamaiw: i git tak sie trzeba bawic p-----l hejterow pzdr i dorzuc jeszcze olkoholu. ja se jeszcz jutro oxy 80 zmiksuje z browarkiem, seteczką i 1mg flualpry i bedzie zaje. A tera s--------m pic piweczko albo trzy
  • Odpowiedz
@John_Ufolud ja będzie już z 4/5 msc bez opio, chodzi za mną taka majeczka śliczniutka, a ja hetero jestem, a do baby słabość mam śmiechu warte
Dla mnie tex opio z alko dosłownie spowodowało że poszłam do kuchni a potem następne co pamietam to panikę mojej mamy że ja chłop na 112 instruował podstaw pierwszej pomocy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@John_Ufolud iv, tolerka taki kosmos że przyszedł moment że 200mg iv tylko smyrało. Ciągle mam myśli jakby tak te 100mg po takim okresie abstynencji weszło. Gorzej, że ostatnio byłam na pobieraniu krwi to zrost na zroście, musiała mi z dłoni pobrać, a ja nigdy w dłoń nie umiałam hukać bo te żyły za cienkie są
Oxy są git, ale jakoś do majki największa słabość mi została. Nawet eksperymenty z fentem nie
  • Odpowiedz
@zssrauamaiw: a jak byś porównała bombe z oxów do tej z helu? Hel faktycznie aż tak lepszy? Bo z opio mam niewielkie doświadczenie (oxy per nos i P.O. i kodeina ofc też PO) a mam ochote sobie helupki przyjarać z folii na testa kiedyś jak kaska bedzie bo teraz mam hujuwke finansową
  • Odpowiedz
@John_Ufolud dla mnie oxy lepsze, z helem raz miałam styczność lata temu i odczucie typu „Majka lepsza, nwm jakbym się mogła w Hel wjebsc” xD a ciągi i tak miewałam na tyle krótkie że udało mi się uniknąć piekła zwanego skrętem
  • Odpowiedz