Wpis z mikrobloga

@cl-sr: niech wyśle do Bogutka podziekowania, tego którego wcześniej broniłeś, niech podziękuje za to że nie siedzi jeszcze w areszcie. Bo jakby dane szefito było naprawdę to za zastraszanie świadków by rudy już może siedział
  • Odpowiedz
@OlgierdanoTivi: Zaraz, zaraz. Ja napisałem, że go nie bronię, a z zarzutami względem jego osoby się zgadzam. A zdania na temat całego rozegrania afery nie zmieniam, bo Milena miała multum innych sposobów na załatwienie sprawy. Zresztą Twoim głównym zarzutem względem Bociana jest to, że nie chce udostępnić danych szefito, co nie było częścią tamtej dyskusji i zmienia też postać rzeczy.
  • Odpowiedz
@cl-sr: no ok może nie broniłeś źle napisałem.
ja już go rozkminiałem podczas pobytu w białym. Gośc mi przez telefon mówi że mu obojętne czy rudego skażą bo i tak już ponosi karę w życiu opinia itd. Jak pytałem o konkrety to kręcił i mówił ogólnikami nawet paragrafu z którego rzekomo szefito jest dojeżdzany nie potrafił podać
  • Odpowiedz
@OlgierdanoTivi: No i w porządku, z mojej strony nieporozumienie wyjaśnione. A co do reszty, to jeżeli tak to wyglądało, to szkoda komentować. Może gdyby wcześniej padła informacja, że do tematu szefita nie byłeś zaproszony mimo wywąchania, to może i takiej imby dzisiaj by nie było. No, ale można gdybać.
  • Odpowiedz